· 

Detox jouw huid!

 

De feestdagen zijn weer voorbij en deze staan centraal voor drank, feestjes en eten. Heel veel eten. Te weinig uren slaap in combinatie met wat ongezonde kerstkransjes kunnen een oorzaak zijn van een doffe, vale en onzuivere huid. Het wordt tijd voor een skin detox! We hebben een detox Babor pakket samengesteld die de huid weer laat herleven en stralen:

 


DETOX LIPO CLEANSER
Deze reinigende balsem verwarmt de huid tijdens het reinigen. Hierdoor worden de werkstoffen beter opgenomen in de huid en het werkt ontgiftend van binnenuit. Het innovatieve detox complex gaat effectief de milieu invloeden tegen. Een stralende huid en verfijnde poriën zijn het resultaat na consequent gebruik van deze reiniging. Prijs: € 39,50.
 

BI-PHASE GLOW BOOSTER FLUIDS
In deze 2-fasen ampullen van Babor zit een hoge concentratie aan vitamine C, bistorta-wortel, duindoornextract en pinksterbloemolie. Deze combinatie verhoogt de beschermingsbarrière van je huid en geeft je huid weer een stralende teint. Het ampul gebruik je 's ochtends en is tevens meteen je dagcrème. Prijs: € 80,-.

 


DETOX SERUM MET SPF 15
Dit serum geeft extra bescherming tegen omgevingsinvloeden zoals ozon, UV-straling en vrije radicalen. Het kersenextract in dit product stimuleert het eigen detox enzym in de huid. Breng het serum 's avonds aan op de gereinigde huid onder je dagcrème. Prijs: € 53,-.

 

DETOX VITAMIN CREAM

Deze crème ontgift de huid en geeft een ware vitamine boost. Binnen no time ziet de huid er stralend en fris uit. Deze crème kan zowel als voor de dag als de nacht gebruikt worden. Prijs: € 81,50.

NEEM EEN HUIDVERBETERENDE MASSAGE

Om je huid nieuw leven in te blazen kan je kiezen voor een huidverbeterende massage. Deze stevige massage zorgt ervoor dat alle lagen in de huid goed losgemaakt worden en weer goed doorbloed zijn. Dit zorgt voor nieuwe energie dankzij extra zuurstof toevoer in de huid. Neem een kuur van 6 massages en ervaar hoe mooi jouw huid ervan wordt! Prijs: € 35,-.

Reactie schrijven

Commentaren: 0