· 

De zon in het voorjaar

 

De zonnestralen in het voorjaar lijken altijd heel onschuldig. De jassen gaan weer uit en we gaan in de zon zitten. Maar kan je ook verbranden in deze heerlijke lente zon? Je leest het in dit artikel.

 

 

De zonnestralen in de lente lijken heel onschuldig. Toch is het heel belangrijk om je huid goed te beschermen tegen verbranding. De kracht van de zon hangt niet alleen samen met de temperatuur. Dit betekent dat de zonnestralen op een frisse dag van 15 graden net zo krachtig kunnen zijn als op een warme dag van 25 graden. Vooral met een lichte huidskleur moet je extra goed oppassen met de zon. 

 

 Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen verbranden in het voorjaar. Daarom is het advies om de huid geleidelijk aan de zon te laten wennen. Vooral tussen 12:00 en 15:00 uur is het belangrijk om een zonnecrème te gebruiken met een minimale SPF 30.


Onze tips voor in de Lente:
- Gebruik standaard zonnecrème als dagcrème en/of bodylotion
- Gebruik voor een optimale bescherming van de huid een minimalefactor van SPF 30
- Meng de Dr. Babor SPF50 Ultimate protecting balm door jouw dagcrème voor de optimale verzorging.
- Gebruik voor een zonnige glow de Skin Glow Iluminator en meng deze door jouw zonnecrème.

 

Wil jij weten wat jouw huidtype is? Laat je huid dan gratis bij ons meten met de Multi Dermascope MDS800 voor een optimaal zon advies.

 

ons assortiment voor zonverzorging:

Reactie schrijven

Commentaren: 0