· 

Handige reisverpakkingen

 

Wanneer je op vakantie gaat moet je natuurlijk keuzes maken. Wat neem je wel of juist niet mee. En je verzorging wil je natuurlijk graag meenemen. Daarom is het handig om te weten dat er veel producten in reisverpakking zijn. Zo kan jij je huid optimaal blijven verzorgen op vakantie!

 

 

Is mijn product ook in miniatuur verkrijgbaar?

Een aantal producten van Babor zijn in miniatuur/reisverpakking verkrijgbaar. Deze kan je onderaan de pagina vinden en in de webshop. Is dit niet het geval? Dan kan je jouw favoriete product in miniatuur laten maken door ons.

Blijven alle producten goed op reis?
De meeste producten van Babor en PCA Skin kan je bewaren op kamertemperatuur. Maar voor de meeste producten is een koele omgeving het beste. Dat betekent niet dat je de producten niet mee kan nemen op reis, maar dat je ze het beste in de koeling kan bewaren. Het is op (zon)vakantie heel belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen. Wanneer het warmer wordt dan een graad of twintig, is het beter om (on)geopende flacons zo koel mogelijk te bewaren. Een ideale plek hiervoor is de koelkast.

Waar kan ik mijn huid het beste mee verzorgen op vakantie?
Omdat elke huid anders is, geldt voor iedereen een ander advies. Je bent van harte welkom om een productadvies te krijgen (op afspraak). Een echte aanrader is om ampullen en/of een herstellend serum mee te nemen op vakantie. Deze repareren en herstellen direct de tekorten in jouw huid om (zon)schade te voorkomen.

Boek hier jouw productadvies voor op vakantie:

 

Bestel hier jouw reisverpakking(en):

Reactie schrijven

Commentaren: 0