Verbeter jouw huidconditie met een  Therapeutische behandeling

 

Zodra de zon tevoorschijn komt is het raadzaam om voorzichtiger met de huid om te gaan. Dit betekent dat een aantal behandelingen niet uitgevoerd worden omdat ze de huid gevoeliger maken voor de zon. Daarom tot en met 30 april een leuke actie met de therapeutische behandelingen van Babor en PCA Skin!

 

Dr. Babor Therapeutic treatment

Deze behandeling ontdoet de huid van de winterlaag en geeft een frisroze en glanzende uitstraling aan iedere huid. Een zacht en zeer effectieve behandeling die geschikt is voor ieder huidtype.

 

De Dr. Babor therapeutic treatment bestaat uit:
Reiniging, doorbloedingsgel, fruitzuurpeeling, ampullenkuur en een regenererend masker wordt in gemasseerd.

 

Behandeling inclusief productset voor thuis:

Van € 135,-, Nu voor € 109,50

 

PCA Skin Therapeutic treatment

Deze behandeling zorgt voor het vernieuwen van de complete huidlaag waarbij alle condities op peil gebracht worden. De behandeling wordt afgestemd op huid conditie en wensen.

De PCA Skin Therapeutic treatment bestaat uit:
Reiniging, fruitzuurlotion, peeling, korte bindweefselmassage, therapeutisch masker en een afsluitende verzorging.

Behandeling inclusief productset voor thuis:

Van € 145,-, Nu voor € 119,50

 


Product aanbiedingen

 

De lente is in aantocht. Dat betekent dat de zon langer schijnt per dag en de straling sterker wordt. De zon zorgt voor meer energie en de aanmaak van vitamine D in het lichaam. Maak t/m april voordelig kennis met de zonverzorging en ontvang een mooi cadeau bij een besteding vanaf € 75,-!

 

* De PCA Skin producten worden enkel aan vaste klanten in de webshop verkocht. Maak een afspraak voor een passend advies of login met de code die je ontvangen hebt!