Babor actie ampullen Let’s get wild!

Let’s get wild!

De nieuwe promo ampullensets van Babor zijn er!

Het leven is wonderbaarlijk. Het zit vol verrassingen, prachtige ontmoetingen en momenten. Tegelijkertijd kan het ons echter ook behoorlijk uitputten en vermoeien.

Onze tip om de alledaagse jungle vol stress en hectiek aan te kunnen? De nieuwe promo ampullen in de trendy luipaardlook! Als effectieve beauty-wapens voor stoere vrouwen versterken de werkstofconcentraten het zelfbewustzijn doordat ze werkzaam zijn op de meest uiteenlopende huidbehoeften en zichtbare directe resultaten teweegbrengen. Bovendien voorzien ze jouw huid van een extra portie aan power en uitstraling!

We zeggen: Bereid je voor – de beauty-lente wordt wild!.


Get your perfect glow

Het hart van onze ampullenpromotie: onze GLOW set. Deze ampullen geven een vitaliserende kracht voor een versterkte huidbarrière en geven de huid met glow-pigmenten een verfijnde touch. Voor een stralendere huid met een jeugdige uitstraling. Op de zevende dag kun je het gelimiteerde luipaardampul verwachten, de vorstelijke afsluiting van de kuur!

Inhoud: 3x Multi Vitamin, 4x Perfect Glow | € 23,90


Feel relaxed and recovered

Is jouw dagelijks leven nu bijzonder stressvol met een hectische ritme en is dit aan het huidbeeld af te lezen? Onze tip: verwen de huid met de nieuwe CHILL OUT ontspanningskuur! Aansluitend voelt de huid zich helemaal ontspannen en hersteld. Verantwoordelijk daarvoor is de aanwezige hennepolie in combinatie met aloë vera, cactus en panthenol. Een echt „high“-light!


Inhoud: 7x Hanf & Peace | € 26,90


Get hydrated

We hebben de ultieme frisheidskick voor een dorstige huid voor u samengesteld. De 7-daagse ampullenkuur hydrateert vijf dagen op intensieve wijze en zorgt op de laatste twee dagen voor een optisch gelijkmatige, frisse teint met een jeugdige glow. Het resultaat van deze symbiose? Een natuurlijk verfriste huid die straalt.


Inhoud: 5x Hydra Plus, 2x Perfect Glow | € 19,90


Get lifted

Stevigere, jeugdigere gelaatstrekken en een gevoel van gladheid met onmiddellijk effect? Met onze LIFTING kuur is dat geen probleem! Een werkstofcomplex van organisch silicium, extracten uit gele papaver, microroodwier en peptiden zorgt voor een verbetering van de weefselstevigheid en de elasticiteit van de huid die men ziet en voelt.


Inhoud: 4x 3D Firming, 3x Lift Express | € 29,90


Upload your energy

We hebben een energiekuur voor u die het allemaal heeft! Met de vitaliserende krachten uit de plankton-algen-extracten wordt met de ENERGY ampullenset het huideigen weerstandsvermogen versterkt, vochtdepots worden opgebouwd en onregelmatigheden worden hersteld. Voor een frissere, verfijnde huid met weerstand – klaar om de wereld met al zijn avonturen te veroveren.

Inhoud: 4x Algae Vitalizer, 3x Beauty Rescue | € 26,90


Activate your skin’s night repair

Ons nieuwe geheime wapen voor uw schoonheidsslaap? Onze REPAIR ampullenkuur die het nachtelijke regeneratieproces ondersteunt en tekenen van de huidveroudering tegengaat. Voor een stralend mooie huid die beter bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen.

Inhoud: 4x Beauty Rescue, 3x Active Night | € 29,90


De Babor Let’s get wild! Actie Ampullen op een rij:

Energy set
€ 26,50 1
Hydra set
€ 19,50 1
Lifting set
€ 29,50 1
Lifting set
€ 29,50 1
Repair set
€ 29,50 1

 

Release your beauty power

Werkstofpower om de dagelijkse jungle aan te kunnen