Babor Make-up Trend Kleuren Voorjaar 2021

Shiny Moments

 

Met de Babor Spring/Summer Make-up Collection 2021 laat je jouw huid stralen deze lente. Zachte rosé-tonen en glinsterende metallic-nuances zoals goud en brons zijn de kleuren van het voorjaarsseizoen 2021 en maken van elke look een absolute blikvanger! Daar krijg je gegarandeerd lentekriebels van.

Zoals ieder is er voor elk wat wils! Bekijk hier de nieuwe voorjaarsmake-up!


Blush Stick - Allround Talent

 

Dankzij de zachte, crème-achtige textuur – met verzorgende avocado-olie – is onze nieuwe Blush Stick optimaal op wangen of oogleden te verdelen. In lichte perzikkleur in combinatie met gouden fonkelende details zorgt de Blush Stick voor een rozige, zachte gloed.

 

Inhoud: 6gr | 25,50 €

 


Sun Bronzer - Shine bright like the sun


Een prachtig stralende teint, als door de zon gekust? Werkt perfect met onze Sun Bronzer. De combinatie van vier kleurnuances verleent de huid in een handomdraai een mooie zomerse gloed.

 

Inhoud: 9g | 31,50 €


It's time to shine

 

In onze zomerse beautybag mag een glinsterende lipgloss natuurlijk niet ontbreken. Daarom is onze nieuwe Rosé Lip Stick jouw favoriete maatje voor het aankomende seizoen. Waarom? De textuur kleeft niet en bevat gouden glitters die jouw lippen laten stralen.

 

Inhoud: 4ml | 17,50€


De nieuwe AGE ID collectie Voorjaar/Zomer 2021