Acne behandeling in Leek - Groningen - Drenthe - Friesland

 

Huidstudio Leek is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen waaronder Acne, een veel voorkomend huidprobleem. Omdat deze specialisatie geregistreerd staat bij de ANBOS kan het zijn dat je recht hebt op een vergoeding vanuit het ziekenfonds. Dit kan je eenvoudig nakijken in jouw zorgpolis. Omdat Acne veel oorzaken kent is het belangrijk om deze eerst te vinden om het huidprobleem aan te pakken. Na een grondig intake gesprek en huidanalyse wordt er een behandelplan en product advies opgesteld. Dit dien je op te volgen om tot het meest optimale resultaat te komen. In ons Blog artikel vind je meer informatie over Acne. >> Klik hier om dit artikel te lezen

 

 

Oorzaak
Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklier follikel. Dit kan komen door een verdikte hoornlaag, verhoogde talgproductie en/of de aanwezigheid van de bacterie : 'propionibacterium acnes' op de huid. Bij acne is er vaak een erfelijke aanleg aanwezig. Ook kunnen bepaalde cosmetica, olie- of chloorhoudende producten, geneesmiddelen en druk en wrijving op bepaalde plekken acne veroorzaken.

 

Volgens veel artsen en dermatologen heeft voeding niks te maken met acne. Alhoewel veel mensen met acne wel merken wanneer zij bijvoorbeeld veel melk, varkensvlees of snelle suikers nuttigen, de acne wel erger wordt. Daarom is het aan te raden om goed op je voeding te letten. Hierover vertellen we meer in ons artikel van volgende week: Voeding bij acne.

 

Acne soorten

Er zijn heel veel verschillende varianten van acne zoals bijvoorbeeld acne vulgaris en acne conglobata. Acne bestaat voornamelijk uit meeëters (comedonen), rode pukkels (papels) en pukkels met etter (pustels).

 

Geduld bij acne

Acne heeft veel tijd nodig voordat het uitbehandeld is. Geef een behandeling tegen acne altijd voldoende tijd. Soms duurt het weken/maanden voordat er zichtbaar resultaat is. Het is niet verstandig om van het ene middel of behandelmethode naar het andere over te stappen. Soms kan het zelfs zijn dat in de beginfase de huid eerst verslechterd voordat het verbetert.

 

Hulp

Wacht niet te lang tot je hulp zoekt. We raden jou aan om bij ons voor een consult te komen. Samen kunnen we de oplossing zoeken en hierbij begeleiden we je graag. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van Acne. Wij stellen we een behandelplan voor je op, om de huid te reinigen zo snel mogelijk te laten herstellen zonder nare littekens en pigmentvlekken te veroorzaken.

Vergoedingen
Is jouw acne ernstig genoeg, dan kom je in aanmerking voor vergoedingen bij jouw verzekeraar. Informeer hiernaar bij jouw verzekering. De factuur die je van ons meekrijgt, kan je indienen bij jouw verzekering. Deze kan (deels) vergoed worden.

 

 

Behandeling van Acne

Onze Huidstudio is gespecialiseerd in het behandelen van acne. Afhankelijk van de mate en jouw wensen passen we de acne behandeling daarop aan. Na een uitgebreid intake gesprek wordt er een behandelplan en productadvies opgesteld. Deze dien je op te volgen voor het beste resultaat.

Geschikte producten voor acne en puistjes:

Geschikte behandelingen

Acne huidbehandeling - gezicht v.a. € 82,50
Acne huidbehandeling - rug v.a. € 67,50
Acne huidbehandeling - gezicht en rug v.a. € 135,-
     
Huid Consult   € 30,-
Tijdens een huidconsult bespreken we alle mogelijke oorzaken van acne. Met een huidanalyse en een grondig intake gesprek maken wij een behandelplan en product advies op maat voor een optimaal resultaat.  Het consult is kosteloos indien je een behandeling boekt, deze wordt verrekend met de behandeling.

Heb je nog vragen over acne? We helpen je graag met het begeleiden naar een gezonde huid! Vul dan hier ons contactformulier in of bel op 06-51903873.

In verband met een volle agenda worden er op dit moment geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen.

Ben jij een vaste klant? >> Klik hier en log in om online een afspraak te maken.