Wanneer begint huidveroudering?
De Huid · 29. juli 2021
Als je nog jong bent denk je nog lang niet aan huidveroudering. Maar zodra je 21 bent beginnen je huid en lichaam te verouderen. Wat gebeurt er precies met je huid en hoe verloopt dit proces? In dit artikel vertel ik je meer over het verouderen van de huid, welke invloeden jouw levenskeuzes hebben en wat je kan doen om je huid op haar mooist te laten verouderen.

Huidproblemen
Huidproblemen · 23. juli 2021
Huidproblemen komen heel veel voor en lopen sterk uiteen. Een extreem droge eczematische huid tot een zeer vette acne huid. Voor elk huidprobleem is er een oplossing. In dit artikel vertel ik je meer over huidproblemen.

Beschermt SPF voldoende tegen de zon?
De Zon · 11. juli 2021
Het is verbazingwekkend dat de consument sterk gefocust is op de SPF-factor in antizonnebrandcrème. Een SPF is slechts de helft van de oplossing voor bescherming tegen de UV-straling van de zon. De SPF meet alleen de brandende stralen of UVB-stralen. Een SPF-factor is alleen een indicatie die aangeeft hoe lang je in de zon kunt blijven zonder rood te worden. In dit artikel vertel ik je meer over antizonnebrand producten.

Deze voeding kan je beter laten staan
Voeding en gezondheid · 25. mei 2021
Dat gezonde voeding centraal staat met een goede huid is jou vast en zeker wel bekend. In dit artikel geef ik tips over wat je beter kan laten staan voor een mooie huid.

De droge huid
De Huid · 25. april 2021
Niets is vervelender dan een droge huid. Het voelt vaak ruw en schraal aan. Ook trekt het enorm alsof je huid een groot elastiek is. Hoe je het beste jouw droge huid kan verzorgen? Dat lees je in dit artikel.

De invloed van stress op de huid
De Huid · 25. maart 2021
Dat stress veel negatieve effecten heeft weet iedereen. Ook de huid reageert sterk op stress. In dit artikel lees je de invloed van stress op de huid.

13 tips voor een droge huid
Huidproblemen · 25. februari 2021
Een droge huid ontstaat door een tekort aan huideigen vet genaamd: talg. Tijdens de wisselingen van het seizoen reageert een droge huid sterker dan andere huiden. Door het vet- en vochttekort wordt de droge huid snel gevoelig en kunnen er huidproblemen ontstaan. In dit artikel geef ik je tips om jouw droge huid optimaal te verzorgen.

10 tips om acne aan te pakken
Huidproblemen · 21. februari 2021
Behalve aanleg spelen verschillende factoren een rol bij acne. In dit artikel vertel ik je meer over deze factoren en geef ik je 10 tips om jouw acne thuis aan te pakken.

Melkzuur
Ingrediënten · 30. januari 2021
Melkzuur wordt al eeuwenlang gebruikt in huidverzorgende producten. Cleopatra, de koningin van het Oude Egypte, nam regelmatig een bad van melk om haar huid zacht en stralend te houden. In dit artikel vertel ik je meer over melkzuur en wat het doet voor de huid.

Huidverbeterende massage voor thuis
25. januari 2021
Met deze video leer ik je de huidverbeterende massage voor thuis. Deze kan je heel goed combineren met een van de huidbehandelingen voor thuis. Bekijk op deze pagina de video!

Meer weergeven