De Huid · 15. november 2020
Is de mannenhuid precies hetzelfde als een vrouwenhuid? Het antwoord is: Nee. De mannenhuid is anders opgebouwd dan een vrouwenhuid. In dit artikel vertel ik je de verschillen en waarom een mannenhuid een andere verzorging nodig heeft.

Huidproblemen · 22. oktober 2020
Een veel voorkomend huidprobleem is Maskne - Een vorm van acne die men krijgt door het dragen van mondkapjes. Hoe ontstaat het en wat kan je eraan doen? Je leest het in mijn nieuwste huidartikel!

Voeding en gezondheid · 17. oktober 2020
De gezegde " De huid weerspiegelt de gezondheid" wordt vaak genoemd. Maar is dat ook zo? En wat is de relatie tussen je darmen en de huid? In dit artikel vertel ik je meer over de relatie tussen deze twee belangrijke organen.

Ingrediënten · 15. september 2020
Alcohol wordt veel gebruikt in huidverzorgingsproducten. Alcohol kan de huid uitdrogen en irritatie geven. Echter zijn er verschillende soorten alcohol die gebruikt worden in huidverzorgingsproducten. Waarvoor wordt het gebruikt en wat doet alcohol precies met de huid? En welke soorten kan je beter vermijden? Je leest het in dit artikel.

De Huid · 15. augustus 2020
De laatste tijd zie je steeds vaker het woord huidhonger voorbij komen. Wat betekent het en waar komt het vandaan? In dit artikel vertel ik je er meer over!

Op vakantie · 13. juli 2020
Wanneer je op vakantie gaat ga je natuurlijk keuzes maken. Wat neem je wel of juist niet mee. En je verzorging wil je natuurlijk graag mee! Daarom is het handig om te weten dat we veel producten in reisverpakking hebben. Zo kan jij je huid optimaal blijven verzorgen op vakantie!

Huidverzorgings producten · 06. mei 2020
De huidverzorgingsmarkt groeit ontzettend. Steeds vaker verschijnen er huidverzorgingsproducten met een medische uitstraling met de naam: Cosmeceuticals. Maar wat zijn cosmeceuticals? Werken ze echt beter dan de reguliere merken die te koop zijn bij de drogisterijen en de parfumerie? En waar dien je op te letten als je besluit om deze producten aan te schaffen?

Huidverzorgings producten · 23. april 2020
De lente is volop begonnen. De zon schijnt en alles komt tot leven. We gaan weer lekker naar buiten en genieten van het prachtige weer. Wist je dat door het verandering van het klimaat jouw huid ook veranderd? In dit artikel geef ik je tips voor het verzorgen van je huid in de lente.

Huidverzorgings producten · 01. maart 2020
De lente komt eraan. Dit betekent dat het klimaat gaat veranderen. De lucht wordt vochtiger en het wordt warmer omdat de zon gaat steeds meer schijnen. De huid past zich hier op aan en kan wel wat hulp gebruiken. De huid gaat meer talg produceren en bouwt extra huidcellen op. Dit kan ervoor zorgen dat de huid sneller verstopt raakt. Dit kan comedonen (Mee-eters), puistjes en acne veroorzaken. In mijn nieuwste huidartikel geef ik je tips om je huid gezond en stralend te houden in de lente.

Huidverzorgings producten · 07. januari 2020
Wanneer het klimaat koeler is, krimpen de bloedvaten in het lichaam om ons te isoleren en de bloedtemperatuur op ongeveer 37° C te houden. De bloedvaten worden dunner en liggen dieper in de huid. Daarom ziet de huid er in de winter bleker uit, naast het gemis aan zon (UV-straling). In dit artikel lees je welke producten jouw huid in de winterperiode een flinke oppepper geven!

Meer weergeven