Huidverzorgings producten · 21. oktober 2018
Een verzorging van de huid valt of staat met een reiniging. Waarom is het reinigen van de huid zo belangrijk en welke soorten zijn er? Je leest het in dit artikel!

Huidproblemen · 05. september 2018
Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen ter wereld. Hoewel acne vaak wordt geassocieerd met tieners en de puberteit, is het een feit dat je op elke leeftijd acne kunt krijgen. Een heel vervelend huidprobleem. Hoe kom je eraan en wat kan je er tegen doen?

De Zon · 19. juli 2018
Kun je met een anti-zonnebrandcrème ook veel langer in de zon? En waarom moet je om de twee uur bijsmeren? Wat betekent een SPF? Deze dingen moet je weten over een anti-zonnebrandcrème:

Huidverzorgings producten · 25. mei 2018
Maskers zijn er in vele soorten en maten. Je wil jouw huid extra gaan verzorgen met een masker. Maar welke past het beste bij jouw huid? In dit artikel lees je alles over maskers en de werking daarvan.

Op vakantie · 19. mei 2018
Wanneer je op vakantie gaat moet je natuurlijk keuzes maken. Wat neem je wel of juist niet mee. En je verzorging wil je natuurlijk graag mee! Daarom is het handig om te weten dat we veel producten in reisverpakking hebben. Zo kan jij je huid optimaal blijven verzorgen op vakantie!

Huidproblemen · 22. april 2018
Veel mensen hebben last van rosacea zonder dat ze het weten. Wat is rosacea en wat kan je er aan doen? Je leest het in dit artikel.

Huidproblemen · 14. april 2018
Elke dag verlies je gemiddeld zo'n 50-100 haren. Maar wat als je veel meer verliest dan dat? Wanneer je veel meer haar verliest dan gemiddeld, dan spreken we van haaruitval. Wat is de oorzaak en wat kan je eraan doen? Je leest het in dit artikel.

Huidproblemen · 07. april 2018
Grove poriën ervaren mensen vaak als storend. Hoe ontstaan deze en hoe kan je ze verfijnen? Je leest het in dit Blog artikel!

De Zon · 27. maart 2018
De zonnestralen in het voorjaar lijken altijd heel onschuldig. De jassen gaan weer uit en we gaan in de zon zitten. Maar kan je ook verbranden in deze heerlijke lente zon? Je leest het in dit artikel.

Huidproblemen · 23. maart 2018
Wanneer je ouder wordt verslapt de huid. In dit blog vind je meer informatie over dit proces en wat je er (preventief) tegen kan doen.

Meer weergeven