Huidverzorgings producten · 06. mei 2020
De huidverzorgingsmarkt groeit ontzettend. Steeds vaker verschijnen er huidverzorgingsproducten met een medische uitstraling met de naam: Cosmeceuticals. Maar wat zijn cosmeceuticals? Werken ze echt beter dan de reguliere merken die te koop zijn bij de drogisterijen en de parfumerie? En waar dien je op te letten als je besluit om deze producten aan te schaffen?

Huidverzorgings producten · 23. april 2020
De lente is volop begonnen. De zon schijnt en alles komt tot leven. We gaan weer lekker naar buiten en genieten van het prachtige weer. Wist je dat door het verandering van het klimaat jouw huid ook veranderd? In dit artikel geef ik je tips voor het verzorgen van je huid in de lente.

Huidverzorgings producten · 01. maart 2020
De lente komt eraan. Dit betekent dat het klimaat gaat veranderen. De lucht wordt vochtiger en het wordt warmer omdat de zon gaat steeds meer schijnen. De huid past zich hier op aan en kan wel wat hulp gebruiken. De huid gaat meer talg produceren en bouwt extra huidcellen op. Dit kan ervoor zorgen dat de huid sneller verstopt raakt. Dit kan comedonen (Mee-eters), puistjes en acne veroorzaken. In mijn nieuwste huidartikel geef ik je tips om je huid gezond en stralend te houden in de lente.

Huidverzorgings producten · 07. januari 2020
Wanneer het klimaat koeler is, krimpen de bloedvaten in het lichaam om ons te isoleren en de bloedtemperatuur op ongeveer 37° C te houden. De bloedvaten worden dunner en liggen dieper in de huid. Daarom ziet de huid er in de winter bleker uit, naast het gemis aan zon (UV-straling). In dit artikel lees je welke producten jouw huid in de winterperiode een flinke oppepper geven!

De Huid · 01. december 2019
De vraag “Wat is de beste keuze om de huid te verbeteren met vitamines. Met supplementen of met huidverzorgingsproducten?” komt vaak voorbij. Terri Vinson legt het je graag uit vanuit haar perspectief als cosmetisch chemicus.

Voeding en gezondheid · 01. november 2019
Een tijd geleden heb ik kennis mogen maken met Tamara de Vetter. Zij is Orthomoleculair therapeut en gespecialiseerd in rosacea. Voeding is heel belangrijk voor een gezond lichaam en een gezonde huid. Speciaal voor mijn klanten heeft ze een speciale aanbieding.

Huidverzorgings producten · 06. oktober 2019
Elke seizoensverandering heeft invloed op de huid. Het klimaat verandert en de huid past zich hierop aan. De temperatuur wordt lager en de luchtvochtigheid stijgt. Het aanpassen van de huid op het veranderde klimaat kost de huid veel energie. Daarbij verlies de huid veel vocht. In dit artikel lees je meer over de huid in dit seizoen en welke producten de huid het beste ondersteunen en verzorgen.

Synergie Skin by Terri Vinson · 28. september 2019
De gemiddelde vrouw draagt 10 uur per dag make-up. De chemicaliën die vaak in make-up zitten staan de hele dag in contact met de huid. Je huid kan daardoor elk jaar kilo’s chemicaliën opnemen! In dit artikel lees je meer over de voordelen van Minerale Make-up zodat jij een gezonde make-up-keuze kunt maken.

De Huid · 13. september 2019
Een goed evenwicht tussen de goede en slechte bacteriën op de huid is belangrijk. Dit zorgt voor de bescherming van de huid tegen schadelijke indringers. In dit artikel lees je meer over de huidflora.

De Zon · 13. juni 2019
Er is een alarmerende toename van de snelheid van huidkanker. Veel consumenten denken dat producten met een hoge SPF-factor veilig genoeg zijn en de huid “bulletproof” maakt voor alle schade van de zon. Deze 10 tips geven meer inzicht in hoe het zit met de bescherming van je huid.

Meer weergeven