Ingrediënten · 04. maart 2019
Vitamine A ofwel retinol is een belangrijke vitamine voor de groei en een gezonde huid, haar en nagels. Daarnaast is het een essentiële vitamine voor een goede werking van de ogen en het afweersysteem. In dit artikel lees je meer over Vitamine A en de werking ervan.

Huidproblemen · 18. februari 2019
De pigmentatie in elke huid is anders. De een heeft een hele lichte huid, de ander een hele donkere. Geen enkele huid heeft dezelfde teint. De donkere kant van pigment noemen we hyperpigmentatie. Een cosmetisch probleem waar veel mensen zich aan storen. In dit artikel leg ik je meer uit over de pigmentatie in de huid, waar hyperpigmentatie vandaan komt en wat je eraan kan doen.

Huidproblemen · 04. februari 2019
Er zijn veel voedingsmiddelen die eczeem kunnen verergeren en zelfs veroorzaken. In dit artikel vind je voedingsadviezen bij eczeem.

Huidproblemen · 07. januari 2019
Wanneer je last hebt van een droge huid is er een verhoogde kans op eczeem. Dit komt omdat de weerstand en de beschermlaag van de huid minder intact zijn. Vaak is eczeem naast verkeerde voeding ook genetisch bepaald. Daarnaast kunnen stress en medicatie eczeem verergeren.

Huidproblemen · 03. december 2018
Eczeem komt veel voor onder de huidziektes. Eczeem is een ontstekingsreactie van de huid. Dit geeft vaak een extreme jeuk, rode verkleuring en een schilferige huid. In dit artikel vertellen we je meer over eczeem en geven we tips om de huid zo rustig mogelijk te houden.

Huidverzorgings producten · 05. november 2018
Een verzorging van de huid valt of staat met een reiniging. Waarom is het reinigen van de huid zo belangrijk en welke soorten zijn er? Je leest het in dit artikel!

Huidproblemen · 01. oktober 2018
Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen ter wereld. Hoewel acne vaak wordt geassocieerd met tieners en de puberteit, is het een feit dat je op elke leeftijd acne kunt krijgen. Een heel vervelend huidprobleem. Hoe kom je eraan en wat kan je er tegen doen?

De Zon · 03. september 2018
Kun je met een anti-zonnebrandcrème ook veel langer in de zon? En waarom moet je om de twee uur bijsmeren? Wat betekent een SPF? Deze dingen moet je weten over een anti-zonnebrandcrème:

Huidverzorgings producten · 06. augustus 2018
Maskers zijn er in vele soorten en maten. Je wil jouw huid extra gaan verzorgen met een masker. Maar welke past het beste bij jouw huid? In dit artikel lees je alles over maskers en de werking daarvan.

Op vakantie · 02. juli 2018
Wanneer je op vakantie gaat moet je natuurlijk keuzes maken. Wat neem je wel of juist niet mee. En je verzorging wil je natuurlijk graag mee! Daarom is het handig om te weten dat we veel producten in reisverpakking hebben. Zo kan jij je huid optimaal blijven verzorgen op vakantie!

Meer weergeven