De invloed van stress op de huid
De Huid · 25. maart 2021
Dat stress veel negatieve effecten heeft weet iedereen. Ook de huid reageert sterk op stress. In dit artikel lees je de invloed van stress op de huid.

13 tips voor een droge huid
Huidproblemen · 25. februari 2021
Een droge huid ontstaat door een tekort aan huideigen vet genaamd: talg. Tijdens de wisselingen van het seizoen reageert een droge huid sterker dan andere huiden. Door het vet- en vochttekort wordt de droge huid snel gevoelig en kunnen er huidproblemen ontstaan. In dit artikel geef ik je tips om jouw droge huid optimaal te verzorgen.

10 tips om acne aan te pakken
Huidproblemen · 21. februari 2021
Behalve aanleg spelen verschillende factoren een rol bij acne. In dit artikel vertel ik je meer over deze factoren en geef ik je 10 tips om jouw acne thuis aan te pakken.

Melkzuur
Ingrediënten · 30. januari 2021
Melkzuur wordt al eeuwenlang gebruikt in huidverzorgende producten. Cleopatra, de koningin van het Oude Egypte, nam regelmatig een bad van melk om haar huid zacht en stralend te houden. In dit artikel vertel ik je meer over melkzuur en wat het doet voor de huid.

Huidverbeterende massage voor thuis
25. januari 2021
Met deze video leer ik je de huidverbeterende massage voor thuis. Deze kan je heel goed combineren met een van de huidbehandelingen voor thuis. Bekijk op deze pagina de video!

Huidverzorging voor de lippen
Huidverzorgings producten · 20. januari 2021
De huid op je lichaam is op elk deel anders. De huid van je handpalmen en voetzolen is bijvoorbeeld veel dikker dan je oogleden en lippen. Daarom heeft elk deel van de huid een andere verzorging nodig. In dit artikel vertel ik je meer over verzorging voor de lippen.

Grove Poriën
De Huid · 12. januari 2021
‘Grove poriën’ is één van de meest gezochte huidproblemen op internet. Ook bij mij in de Huidstudio is dit een van de meest gehoorde huidproblemen. De vraag naar porie verfijnende producten is groot. In dit artikel leg ik je meer uit over grove poriën en wat je eraan kan doen.

Tips voor huidverzorging in de winter!
Huidverzorgings producten · 30. december 2020
Wanneer het klimaat koeler is, krimpen de bloedvaten in het lichaam om ons te isoleren en de bloedtemperatuur op ongeveer 37° C te houden. De bloedvaten worden dunner en liggen dieper in de huid. Daarom ziet de huid er in de winter bleker uit, naast het gemis aan zon (UV-straling). In dit artikel lees je welke producten jouw huid in de winterperiode een flinke oppepper geven!

Zelf je huidprobleem aanpakken in Corona tijd
Huidproblemen · 17. december 2020
Nu de huidspecialisten de deuren moeten sluiten kan je niet voor jouw probleem oplossende huidbehandeling langskomen. En nu? Met de tips in dit huidartikel leg ik je uit hoe je jouw huidprobleem thuis onder controle kan houden.

Schoonheidsslaapje
De Huid · 29. november 2020
Slapen is ontzettend belangrijk. Wanneer je slaapt laad de batterij van het lichaam weer op. Het lichaam herstelt en het krijgt nieuwe energie. Hier een paar tips zodat je optimaal jouw slaap kunt pakken. Daarnaast is slapen natuurlijk erg goed om de huid te herstellen!

Meer weergeven