De Huid

Wanneer begint huidveroudering?
De Huid · 29. juli 2021
Als je nog jong bent denk je nog lang niet aan huidveroudering. Maar zodra je 21 bent beginnen je huid en lichaam te verouderen. Wat gebeurt er precies met je huid en hoe verloopt dit proces? In dit artikel vertel ik je meer over het verouderen van de huid, welke invloeden jouw levenskeuzes hebben en wat je kan doen om je huid op haar mooist te laten verouderen.

De droge huid
De Huid · 25. april 2021
Niets is vervelender dan een droge huid. Het voelt vaak ruw en schraal aan. Ook trekt het enorm alsof je huid een groot elastiek is. Hoe je het beste jouw droge huid kan verzorgen? Dat lees je in dit artikel.

De invloed van stress op de huid
De Huid · 25. maart 2021
Dat stress veel negatieve effecten heeft weet iedereen. Ook de huid reageert sterk op stress. In dit artikel lees je de invloed van stress op de huid.

Grove Poriën
De Huid · 12. januari 2021
‘Grove poriën’ is één van de meest gezochte huidproblemen op internet. Ook bij mij in de Huidstudio is dit een van de meest gehoorde huidproblemen. De vraag naar porie verfijnende producten is groot. In dit artikel leg ik je meer uit over grove poriën en wat je eraan kan doen.

Schoonheidsslaapje
De Huid · 29. november 2020
Slapen is ontzettend belangrijk. Wanneer je slaapt laad de batterij van het lichaam weer op. Het lichaam herstelt en het krijgt nieuwe energie. Hier een paar tips zodat je optimaal jouw slaap kunt pakken. Daarnaast is slapen natuurlijk erg goed om de huid te herstellen!

De Huid · 15. november 2020
Is de mannenhuid precies hetzelfde als een vrouwenhuid? Het antwoord is: Nee. De mannenhuid is anders opgebouwd dan een vrouwenhuid. In dit artikel vertel ik je de verschillen en waarom een mannenhuid een andere verzorging nodig heeft.

De Huid · 15. augustus 2020
De laatste tijd zie je steeds vaker het woord huidhonger voorbij komen. Wat betekent het en waar komt het vandaan? In dit artikel vertel ik je er meer over!

De Huid · 01. december 2019
De vraag “Wat is de beste keuze om de huid te verbeteren met vitamines. Met supplementen of met huidverzorgingsproducten?” komt vaak voorbij. Terri Vinson legt het je graag uit vanuit haar perspectief als cosmetisch chemicus.

De Huid · 13. september 2019
Een goed evenwicht tussen de goede en slechte bacteriën op de huid is belangrijk. Dit zorgt voor de bescherming van de huid tegen schadelijke indringers. In dit artikel lees je meer over de huidflora.

De zuurmantel van de huid
De Huid · 01. november 2016
De zuurmantel zorgt voor het beschermen van de huid tegen kou, warmte, bacteriën en het binnendringen van schadelijke stoffen. Het is daarom erg belangrijk om zuinig met deze beschermlaag om te gaan. Lees meer over de zuurmantel van de huid in dit artikel!

Meer weergeven