De Huid

De Huid · 15. november 2020
Is de mannenhuid precies hetzelfde als een vrouwenhuid? Het antwoord is: Nee. De mannenhuid is anders opgebouwd dan een vrouwenhuid. In dit artikel vertel ik je de verschillen en waarom een mannenhuid een andere verzorging nodig heeft.

De Huid · 15. augustus 2020
De laatste tijd zie je steeds vaker het woord huidhonger voorbij komen. Wat betekent het en waar komt het vandaan? In dit artikel vertel ik je er meer over!

De Huid · 01. december 2019
De vraag “Wat is de beste keuze om de huid te verbeteren met vitamines. Met supplementen of met huidverzorgingsproducten?” komt vaak voorbij. Terri Vinson legt het je graag uit vanuit haar perspectief als cosmetisch chemicus.

De Huid · 13. september 2019
Een goed evenwicht tussen de goede en slechte bacteriën op de huid is belangrijk. Dit zorgt voor de bescherming van de huid tegen schadelijke indringers. In dit artikel lees je meer over de huidflora.

De Huid · 15. mei 2017
Dat stress veel negatieve effecten heeft weet iedereen. Ook de huid reageert sterk op stress. In dit artikel lees je de invloed van stress op de huid.

De Huid · 06. februari 2017
Niets is vervelender dan een droge huid. Het voelt vaak ruw en schraal aan. Ook trekt het enorm alsof je huid een groot elastiek is. Hoe je het beste jouw droge huid kan verzorgen? Dat lees je in dit artikel.

De Huid · 01. november 2016
De zuurmantel zorgt voor het beschermen van de huid tegen kou, warmte, bacteriën en het binnendringen van schadelijke stoffen. Het is daarom erg belangrijk om zuinig met deze beschermlaag om te gaan. Lees meer over de zuurmantel van de huid in dit artikel!

De Huid · 01. oktober 2016
Veel mensen douchen of badderen elke dag. Dat geeft een lekker schoon gevoel. Maar is dat wel zo goed voor de huid? Je leest het in dit artikel!

De Huid · 01. september 2016
Heb jij ook snel een vette en glimmende huid? In dit artikel leg ik je alles uit over de vette huid en hoe jij het beste jouw huid kan verzorgen.

De Huid · 01. augustus 2016
Het genezen van wonden is een heel bijzonder en belangrijk proces in de huid. In dit artikel lees je alles over dit wonderbaarlijke proces van de huid!

Meer weergeven