De Huid

De Huid · 13. september 2019
Een goed evenwicht tussen de goede en slechte bacteriën op de huid is belangrijk. Dit zorgt voor de bescherming van de huid tegen schadelijke indringers. In dit artikel lees je meer over de huidflora.

De Huid · 15. mei 2017
Dat stress veel negatieve effecten heeft weet iedereen. Ook de huid reageert sterk op stress. In dit artikel lees je de invloed van stress op de huid.

De Huid · 06. februari 2017
Niets is vervelender dan een droge huid. Het voelt vaak ruw en schraal aan. Ook trekt het enorm alsof je huid een groot elastiek is. Hoe je het beste jouw droge huid kan verzorgen? Dat lees je in dit artikel.

De Huid · 07. november 2016
De zuurmantel zorgt voor het beschermen van de huid tegen kou, warmte, bacteriën en het binnendringen van schadelijke stoffen. Het is daarom erg belangrijk om zuinig met deze beschermlaag om te gaan. Lees meer over de zuurmantel van de huid in dit artikel!

De Huid · 03. oktober 2016
Veel mensen douchen of badderen elke dag. Dat geeft een lekker schoon gevoel. Maar is dat wel zo goed voor de huid? Je leest het in dit artikel!

De Huid · 05. september 2016
Heb jij ook snel een vette en glimmende huid? In dit artikel leg ik je alles uit over de vette huid en hoe jij het beste jouw huid kan verzorgen.

De Huid · 01. augustus 2016
Het genezen van wonden is een heel bijzonder en belangrijk proces in de huid. In dit artikel lees je alles over dit wonderbaarlijke proces van de huid!

De Huid · 02. mei 2016
Een goede nachtrust is belangrijk voor de huid. De batterij van het lichaam laadt weer op en je hebt weer energie voor de volgende dag. Ook is een goede nachtrust belangrijk voor het herstel van lichaam en huid. Een nachtdienst gooit dit om. Je slaapt vaak korter en dit heeft een nadelige invloed op je huid. In dit artikel vertel ik je meer over de invloed van nachtdiensten op de huid.

De Huid · 07. december 2015
Regelmatig ontvang ik cliënten met een gevoelige huid in de Huidstudio. Wanneer een huid gevoelig is reageert de huid prikkelbaar en kleurt snel rood. Maar soms kan dit ook komen door een verkeerde product keuze. In dit artikel vertel ik je meer over de gevoelige huid en de verzorging daarvan.

De Huid · 02. november 2015
Je hebt het vast wel eens van gehoord of voorbij zien komen: Vrij radicalen. Bijna iedereen kent het, maar bijna niemand weet wat het zijn. In dit artikel lees je hier meer over en over de invloed hiervan op de huid.

Meer weergeven