Huidproblemen

Huidproblemen
Huidproblemen · 23. juli 2021
Huidproblemen komen heel veel voor en lopen sterk uiteen. Een extreem droge eczematische huid tot een zeer vette acne huid. Voor elk huidprobleem is er een oplossing. In dit artikel vertel ik je meer over huidproblemen.

13 tips voor een droge huid
Huidproblemen · 25. februari 2021
Een droge huid ontstaat door een tekort aan huideigen vet genaamd: talg. Tijdens de wisselingen van het seizoen reageert een droge huid sterker dan andere huiden. Door het vet- en vochttekort wordt de droge huid snel gevoelig en kunnen er huidproblemen ontstaan. In dit artikel geef ik je tips om jouw droge huid optimaal te verzorgen.

10 tips om acne aan te pakken
Huidproblemen · 21. februari 2021
Behalve aanleg spelen verschillende factoren een rol bij acne. In dit artikel vertel ik je meer over deze factoren en geef ik je 10 tips om jouw acne thuis aan te pakken.

Zelf je huidprobleem aanpakken in Corona tijd
Huidproblemen · 17. december 2020
Nu de huidspecialisten de deuren moeten sluiten kan je niet voor jouw probleem oplossende huidbehandeling langskomen. En nu? Met de tips in dit huidartikel leg ik je uit hoe je jouw huidprobleem thuis onder controle kan houden.

Huidproblemen · 22. oktober 2020
Een veel voorkomend huidprobleem is Maskne - Een vorm van acne die men krijgt door het dragen van mondkapjes. Hoe ontstaat het en wat kan je eraan doen? Je leest het in mijn nieuwste huidartikel!

Huidproblemen · 18. februari 2019
De pigmentatie in elke huid is anders. De een heeft een hele lichte huid, de ander een hele donkere. Geen enkele huid heeft dezelfde teint. De donkere kant van pigment noemen we hyperpigmentatie. Een cosmetisch probleem waar veel mensen zich aan storen. In dit artikel leg ik je meer uit over de pigmentatie in de huid, waar hyperpigmentatie vandaan komt en wat je eraan kan doen.

Huidproblemen · 04. februari 2019
Er zijn veel voedingsmiddelen die eczeem kunnen verergeren en zelfs veroorzaken. In dit artikel vind je voedingsadviezen bij eczeem.

Huidproblemen · 07. januari 2019
Wanneer je last hebt van een droge huid is er een verhoogde kans op eczeem. Dit komt omdat de weerstand en de beschermlaag van de huid minder intact zijn. Vaak is eczeem naast verkeerde voeding ook genetisch bepaald. Daarnaast kunnen stress en medicatie eczeem verergeren.

Huidproblemen · 03. december 2018
Eczeem komt veel voor onder de huidziektes. Eczeem is een ontstekingsreactie van de huid. Dit geeft vaak een extreme jeuk, rode verkleuring en een schilferige huid. In dit artikel vertellen we je meer over eczeem en geven we tips om de huid zo rustig mogelijk te houden.

Huidproblemen · 01. oktober 2018
Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen ter wereld. Hoewel acne vaak wordt geassocieerd met tieners en de puberteit, is het een feit dat je op elke leeftijd acne kunt krijgen. Een heel vervelend huidprobleem. Hoe kom je eraan en wat kan je er tegen doen?

Meer weergeven