Huidproblemen

Huidproblemen · 18. februari 2019
De pigmentatie in elke huid is anders. De een heeft een hele lichte huid, de ander een hele donkere. Geen enkele huid heeft dezelfde teint. De donkere kant van pigment noemen we hyperpigmentatie. Een cosmetisch probleem waar veel mensen zich aan storen. In dit artikel leg ik je meer uit over de pigmentatie in de huid, waar hyperpigmentatie vandaan komt en wat je eraan kan doen.

Huidproblemen · 04. februari 2019
Er zijn veel voedingsmiddelen die eczeem kunnen verergeren en zelfs veroorzaken. In dit artikel vind je voedingsadviezen bij eczeem.

Huidproblemen · 07. januari 2019
Wanneer je last hebt van een droge huid is er een verhoogde kans op eczeem. Dit komt omdat de weerstand en de beschermlaag van de huid minder intact zijn. Vaak is eczeem naast verkeerde voeding ook genetisch bepaald. Daarnaast kunnen stress en medicatie eczeem verergeren.

Huidproblemen · 03. december 2018
Eczeem komt veel voor onder de huidziektes. Eczeem is een ontstekingsreactie van de huid. Dit geeft vaak een extreme jeuk, rode verkleuring en een schilferige huid. In dit artikel vertellen we je meer over eczeem en geven we tips om de huid zo rustig mogelijk te houden.

Huidproblemen · 01. oktober 2018
Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen ter wereld. Hoewel acne vaak wordt geassocieerd met tieners en de puberteit, is het een feit dat je op elke leeftijd acne kunt krijgen. Een heel vervelend huidprobleem. Hoe kom je eraan en wat kan je er tegen doen?

Huidproblemen · 04. juni 2018
Veel mensen hebben last van rosacea zonder dat ze het weten. Wat is rosacea en wat kan je er aan doen? Je leest het in dit artikel.

Huidproblemen · 07. mei 2018
Elke dag verlies je gemiddeld zo'n 50-100 haren. Maar wat als je veel meer verliest dan dat? Wanneer je veel meer haar verliest dan gemiddeld, dan spreken we van haaruitval. Wat is de oorzaak en wat kan je eraan doen? Je leest het in dit artikel.

Huidproblemen · 02. april 2018
Grove poriën ervaren mensen vaak als storend. Hoe ontstaan deze en hoe kan je ze verfijnen? Je leest het in dit Blog artikel!

Huidproblemen · 05. februari 2018
Wanneer je ouder wordt verslapt de huid. In dit blog vind je meer informatie over dit proces en wat je er (preventief) tegen kan doen.

Huidproblemen · 04. juli 2016
Acne komt bij jongeren vaak door hormonale schommelingen in de groei. Deze schommelingen zorgt voor een verhoging in de talgproductie waardoor de huid onzuiver wordt en acne kan ontstaan. In dit artikel vertel ik meer over acne bij tieners.

Meer weergeven