Huidverzorgings producten

Huidverzorgings producten · 06. oktober 2019
Elke seizoensverandering heeft invloed op de huid. Het klimaat verandert en de huid past zich hierop aan. De temperatuur wordt lager en de luchtvochtigheid stijgt. Het aanpassen van de huid op het veranderde klimaat kost de huid veel energie. Daarbij verlies de huid veel vocht. In dit artikel lees je meer over de huid in dit seizoen en welke producten de huid het beste ondersteunen en verzorgen.

Huidverzorgings producten · 05. november 2018
Een verzorging van de huid valt of staat met een reiniging. Waarom is het reinigen van de huid zo belangrijk en welke soorten zijn er? Je leest het in dit artikel!

Huidverzorgings producten · 06. augustus 2018
Maskers zijn er in vele soorten en maten. Je wil jouw huid extra gaan verzorgen met een masker. Maar welke past het beste bij jouw huid? In dit artikel lees je alles over maskers en de werking daarvan.

Huidverzorgings producten · 05. oktober 2015
Huidverzorgingsproducten en make-up hebben net als voedsel een houdbaarheidsdatum. De tijd gaat in zodra de verpakking geopend wordt. Let er daarom op dat je nooit producten aanschaft met een geopende verpakking. In dit artikel vind je meer informatie over de houdbaarheidsdatum per product.

Huidverzorgings producten · 06. juli 2015
Waarschijnlijk ken je de peeling al lang. Maar weet jij precies wat het is en hoe vaak je dit het beste kan gebruiken? Je leest het in dit artikel!

Huidverzorgings producten · 04. mei 2015
Hier beschrijven we precies hoe je deze 2-fasen reiniging van Babor gebruikt.