Huidverzorgings producten

Huidverzorging voor de lippen
Huidverzorgings producten · 20. januari 2021
De huid op je lichaam is op elk deel anders. De huid van je handpalmen en voetzolen is bijvoorbeeld veel dikker dan je oogleden en lippen. Daarom heeft elk deel van de huid een andere verzorging nodig. In dit artikel vertel ik je meer over verzorging voor de lippen.

Tips voor huidverzorging in de winter!
Huidverzorgings producten · 30. december 2020
Wanneer het klimaat koeler is, krimpen de bloedvaten in het lichaam om ons te isoleren en de bloedtemperatuur op ongeveer 37° C te houden. De bloedvaten worden dunner en liggen dieper in de huid. Daarom ziet de huid er in de winter bleker uit, naast het gemis aan zon (UV-straling). In dit artikel lees je welke producten jouw huid in de winterperiode een flinke oppepper geven!

De beste producten voor je huid in de herfst
Huidverzorgings producten · 01. oktober 2020
Elke seizoensverandering heeft invloed op de huid. Het klimaat verandert en de huid past zich hierop aan. De temperatuur wordt lager en de luchtvochtigheid stijgt. Het aanpassen van de huid op het veranderde klimaat kost de huid veel energie. Daarbij verlies de huid veel vocht. In dit artikel lees je meer over de huid in dit seizoen en welke producten de huid het beste ondersteunen en verzorgen.

Huidverzorgings producten · 06. mei 2020
De huidverzorgingsmarkt groeit ontzettend. Steeds vaker verschijnen er huidverzorgingsproducten met een medische uitstraling met de naam: Cosmeceuticals. Maar wat zijn cosmeceuticals? Werken ze echt beter dan de reguliere merken die te koop zijn bij de drogisterijen en de parfumerie? En waar dien je op te letten als je besluit om deze producten aan te schaffen?

Huidverzorgings producten · 23. april 2020
De lente is volop begonnen. De zon schijnt en alles komt tot leven. We gaan weer lekker naar buiten en genieten van het prachtige weer. Wist je dat door het verandering van het klimaat jouw huid ook veranderd? In dit artikel geef ik je tips voor het verzorgen van je huid in de lente.

Huidverzorgings producten · 01. maart 2020
De lente komt eraan. Dit betekent dat het klimaat gaat veranderen. De lucht wordt vochtiger en het wordt warmer omdat de zon gaat steeds meer schijnen. De huid past zich hier op aan en kan wel wat hulp gebruiken. De huid gaat meer talg produceren en bouwt extra huidcellen op. Dit kan ervoor zorgen dat de huid sneller verstopt raakt. Dit kan comedonen (Mee-eters), puistjes en acne veroorzaken. In mijn nieuwste huidartikel geef ik je tips om je huid gezond en stralend te houden in de lente.

Huidverzorgings producten · 05. november 2018
Een verzorging van de huid valt of staat met een reiniging. Waarom is het reinigen van de huid zo belangrijk en welke soorten zijn er? Je leest het in dit artikel!

Huidverzorgings producten · 06. augustus 2018
Maskers zijn er in vele soorten en maten. Je wil jouw huid extra gaan verzorgen met een masker. Maar welke past het beste bij jouw huid? In dit artikel lees je alles over maskers en de werking daarvan.

Huidverzorgings producten · 05. oktober 2015
Huidverzorgingsproducten en make-up hebben net als voedsel een houdbaarheidsdatum. De tijd gaat in zodra de verpakking geopend wordt. Let er daarom op dat je nooit producten aanschaft met een geopende verpakking. In dit artikel vind je meer informatie over de houdbaarheidsdatum per product.

Huidverzorgings producten · 06. juli 2015
Waarschijnlijk ken je de peeling al lang. Maar weet jij precies wat het is en hoe vaak je dit het beste kan gebruiken? Je leest het in dit artikel!

Meer weergeven