Ingrediënten

Melkzuur
Ingrediënten · 30. januari 2021
Melkzuur wordt al eeuwenlang gebruikt in huidverzorgende producten. Cleopatra, de koningin van het Oude Egypte, nam regelmatig een bad van melk om haar huid zacht en stralend te houden. In dit artikel vertel ik je meer over melkzuur en wat het doet voor de huid.

Ingrediënten · 15. september 2020
Alcohol wordt veel gebruikt in huidverzorgingsproducten. Alcohol kan de huid uitdrogen en irritatie geven. Echter zijn er verschillende soorten alcohol die gebruikt worden in huidverzorgingsproducten. Waarvoor wordt het gebruikt en wat doet alcohol precies met de huid? En welke soorten kan je beter vermijden? Je leest het in dit artikel.

Ingrediënten · 06. mei 2019
Zink is een onmisbaar mineraal voor het lichaam en met name voor de huid. In dit artikel vertel ik je meer over dit mineraal en wat het doet voor de huid.

Vitamine B
Ingrediënten · 25. maart 2019
Vitamine B is een van de essentiële ingrediënten voor de huid. Het werkt hydraterend, ontstekingsremmend en vermindert droogtelijntjes. In dit artikel lees je alles over deze belangrijke vitamine en wat het doet voor de huid.

Ingrediënten · 04. maart 2019
Vitamine A ofwel retinol is een belangrijke vitamine voor de groei en een gezonde huid, haar en nagels. Daarnaast is het een essentiële vitamine voor een goede werking van de ogen en het afweersysteem. In dit artikel lees je meer over Vitamine A en de werking ervan.

Ingrediënten · 03. juli 2017
Vitamine C is een essentiële vitamine voor het lichaam in de huid. Waarom heb je vitamine C nodig en wat doet het voor de huid? Je leest het in dit artikel.

Ingrediënten · 05. juni 2017
Hyaluronzuur is een veelgebruikt ingrediënt in de huidverzorging. Het kan 100x zijn eigen gewicht aan vocht vasthouden in de huid en is een huideigen product. Daardoor werkt het niet irriterend en kan iedereen het gebruiken. In dit artikel vind je meer informatie over hyaluronzuur.

Ingrediënten · 03. april 2017
Inmiddels is het bewezen dat peelings een zeer goed effect geven op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Het maakt de huid egaler en gladder. In dit artikel leg ik je meer uit over het (peeling)zuur: Glycolzuur.