Babor thuisbehandeling

 

Geef jouw huid een optimale behandeling thuis met Babor. In onderstaande kolommen kan je per type behandeling zien welke producten bij de behandeling horen.

 

Anti Aging behandeling

Reinig je huid met de Hy-öl en Phytoactive reactivating. Breng vervolgens de Gentle Peeling aan en scrub de huid een aantal minuten met ronddraaiende bewegingen. Breng daarna een ampullensplash van 3-5 ampullen aan om de huid optimaal te hydrateren. Dit is een splash van 3-5 hydraterende ampullen uit de Hydra set. Breng het eerste ampul aan op de huid en masseer het in tot het volledig is opgenomen. Herhaal deze stap met het 2e t/m 5e ampul. Breng het Vitalizing masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 15 minuten inwerken. Verwijder het masker met een warme washand en breng de Mimical Control cream aan als afsluitende crème.

Zuiverende behandeling

Reinig je huid met de Hy-öl en Phytoactive combination. Breng vervolgens de Gentle Peeling aan en scrub de huid een aantal minuten met ronddraaiende bewegingen. Breng daarna een ampullensplash van 3-5 ampullen aan om de huid optimaal te hydrateren. Dit is een splash van 3-5 hydraterende ampullen uit de Hydra set. Breng het eerste ampul aan op de huid en masseer het in tot het volledig is opgenomen. Herhaal deze stap met het 2e t/m 5e ampul. Breng het Purifying masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 15 minuten inwerken. Verwijder het masker met een warme washand en breng de Purifying cream aan als afsluitende crème.

Acne behandeling

Reinig je huid met de Hy-öl en Phytoactive combination. Breng vervolgens de Ultimate AHA 10+10 Peeling Gel aan en laat 15 minuten inwerken. Breng daarna een ampullensplash van 3-5 ampullen aan om de huid optimaal te hydrateren. Dit is een splash van 3-5 hydraterende ampullen uit de Hydra set. Breng het eerste ampul aan op de huid en masseer het in tot het volledig is opgenomen. Herhaal deze stap met het 2e t/m 5e ampul. Breng het Purifying masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 15 minuten inwerken. Verwijder het masker met een warme washand en breng de Purifying cream aan als afsluitende crème.

Rosacea/Gevoelige huid behandeling

Reinig je huid met de Hy-öl en Phytoactive sensitive. Breng vervolgens de Ultimate AHA 10+10 Peeling Gel aan en laat 15 minuten inwerken. Breng daarna een ampullensplash van 3-5 ampullen aan om de huid optimaal te hydrateren. Dit is een splash van 3-5 hydraterende ampullen uit de Hydra set. Breng het eerste ampul aan op de huid en masseer het in tot het volledig is opgenomen. Herhaal deze stap met het 2e t/m 5e ampul. Breng het Calming Bio Cellulose masker aan op het gezicht laat 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en masseer het restant in de huid. Breng de Calming cream aan als afsluitende crème.