PCA Skin thuisbehandeling

 

Geef jouw huid een optimale behandeling thuis met PCA Skin. In onderstaande kolommen kan je per type behandeling zien welke producten bij de behandeling horen.

 

Anti Aging behandeling

Reinig je huid met de Dry Skin Relief Bar. Breng vervolgens de Daily Exfoliant aan en scrub de huid een aantal minuten met ronddraaiende bewegingen. Breng het Revitalizing masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat maximaal 5 minuten inwerken. Verwijder het masker met een warme washand. Breng daarna het Exlinea serum aan om de huid te verstevigen en hydrateren. en breng de huidverbeterende Hydraluxe aan als afsluitende crème.

Zuiverende behandeling

Reinig je huid met de Blemish Control Bar. Breng het Purifying masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 10 minuten inwerken. Scrub vervolgens met natte vingertoppen de huid een aantal minuten met ronddraaiende bewegingen. Verwijder het masker met een warme washand. Breng daarna het A&C Synergy serum aan om de huid in balans te brengen en breng de hydraterende Rebalance cream aan als afsluitende crème.

A&C Synergy Serum
€ 115,50 € 98,17 1
ReBalance
vanaf € 55,50 1

Acne behandeling

Reinig je huid met de Blemish Control Bar. Breng vervolgens de  Pore Refining treatment in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 10 minuten inwerken. Scrub vervolgens met natte vingertoppen de huid een aantal minuten met ronddraaiende bewegingen. Breng het Detoxifying masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat maximaal 5 minuten inwerken. Verwijder het masker met een warme washand. Breng daarna de Acne Gel aan om de ontstekingen te remmen en breng de hydraterende Clearskin cream aan als afsluitende crème.

Rosacea/Gevoelige huid behandeling

Reinig je huid met de Dry Skin Relief Bar. Breng vervolgens de  Pore Refining treatment in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 10 minuten inwerken. Scrub de huid niet maar verwijder het masker met lauw water. Breng het Hydrating masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 5 minuten inwerken. Verwijder het masker met een lauwwarme washand. Breng daarna het Hydrating serum en/of het Anti Redness serum aan om de huid te kalmeren en hydrateren en breng de hydraterende Clearskin cream aan als afsluitende crème.