Synergie Skin thuisbehandeling

 

Geef jouw huid een optimale behandeling thuis met Synergie Skin. In onderstaande kolommen kan je per type behandeling zien welke producten bij de behandeling horen.

 

Anti Aging behandeling

Reinig je huid met 2x met de UltraCleanse. Breng vervolgens de MediScrub aan en scrub de huid een aantal minuten met ronddraaiende bewegingen. Breng de Dermiotic aan om de weerstand van de huid te verhogen met de pre- en probiotica die dit elixer bevat. Breng daarna het SuperSerum aan om de huid te verstevigen en hydrateren. Breng het MasquErase masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 15 minuten inwerken. Verwijder het masker met een warme washand en breng de ReClaim aan als afsluitende crème.

Zuiverende behandeling

Reinig je huid met 2x met de UltraCleanse. Breng vervolgens de MediScrub aan en scrub de huid een aantal minuten met ronddraaiende bewegingen. Breng de Dermiotic aan om de weerstand van de huid te verhogen met de pre- en probiotica die dit elixer bevat. Breng daarna het ReVeal serum aan om het talg in de huid te reguleren. Breng het Detox anTiox masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 20 minuten inwerken om de huid te zuiveren. Verwijder het masker met een warme washand en breng de Überzinc aan als afsluitende crème.

Acne behandeling

Reinig je huid met 2x met de UltraCleanse. Breng de Dermiotic aan om de weerstand van de huid te verhogen met de pre- en probiotica die dit elixer bevat. Breng daarna het ReVeal serum aan om de huid te peelen en het talg in de huid te reguleren. Laat dit 3 minuten inwerken. Breng het Detox anTiox masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 20 minuten inwerken om de huid te zuiveren. Verwijder het masker met een warme washand en breng de Überzinc aan als afsluitende crème.

Rosacea/Gevoelige huid behandeling

Reinig je huid met 2x met de BioCleanse. Breng de Dermiotic aan om de weerstand van de huid te verhogen met de pre- en probiotica die dit elixer bevat. Breng daarna het Luciderm serum aan om de huid op milde wijze te peelen en laat 3 minuten inwerken. Breng daarna het Vitamin B serum aan om de huid te kalmeren, hydrateren en de beschermingslaag van de huid te herstellen. Laat dit 3 minuten inwerken. Breng het Detox anTiox masker in een dunne laag aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté en laat 20 minuten inwerken om de huid te zuiveren. Verwijder het masker met een warme washand en breng de DermaCalm aan als afsluitende crème.

BioCleanse
€ 55,75 1
DermaCalm
vanaf € 24,50 1
Detox Antiox
€ 53,50 1
Luciderm
€ 91,50 1
TriDration B
€ 75,20 1
Vitamin B
vanaf € 29,50 1
Xcell B serum
€ 97,50 1