Voeding en gezondheid

Deze voeding kan je beter laten staan
Voeding en gezondheid · 25. mei 2021
Dat gezonde voeding centraal staat met een goede huid is jou vast en zeker wel bekend. In dit artikel geef ik tips over wat je beter kan laten staan voor een mooie huid.

Voeding en gezondheid · 17. oktober 2020
De gezegde " De huid weerspiegelt de gezondheid" wordt vaak genoemd. Maar is dat ook zo? En wat is de relatie tussen je darmen en de huid? In dit artikel vertel ik je meer over de relatie tussen deze twee belangrijke organen.

Voeding en gezondheid · 01. november 2019
Een tijd geleden heb ik kennis mogen maken met Tamara de Vetter. Zij is Orthomoleculair therapeut en gespecialiseerd in rosacea. Voeding is heel belangrijk voor een gezond lichaam en een gezonde huid. Speciaal voor mijn klanten heeft ze een speciale aanbieding.

Voeding en gezondheid · 06. maart 2017
Tegenwoordig worden we ontzettend belast met vrije radicalen en gifstoffen die in de lucht rond zweven. Dit kan stress en irritatie in de huid veroorzaken, maar wist jij dat de juiste planten hier een oplossing voor bieden?

Voeding en gezondheid · 15. mei 2016
Vitamines zijn noodzakelijk voor een gezond lichaam. Ook voor de huid. Bij een tekort aan vitamines kunnen er huidproblemen ontstaan. In dit artikel lees je meer over wat vitamines voor de huid doen.

Voeding en gezondheid · 15. februari 2016
Gezond eten is naast een goede huidverzorging essentieel. Hier een aantal echte Beautyfood tips voor een stralende huid en een boost aan energie!

Voeding en gezondheid · 16. november 2015
Suiker is een grote boosdoener voor de huid. Het tast de conditie aan en veroorzaakt vaak ontstekingen en veroudering. In dit artikel leg ik je meer uit over glycatie.

Voeding en gezondheid · 13. april 2015
Klinkt goed, een product met antioxidanten erin. maar wat zijn antioxidanten nou eigenlijk en wat doen ze voor de huid? Je leest het in dit artikel.