Alpha-H huidbehandelingen

 

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN
Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

 

 

Alpha-H treatment
De behandelingen van Alpha-H werken doelgericht in de huid. Anders dan reguliere behandelingen werken zij in de huid van zowel binnenuit als buitenaf. Daardoor kunnen huidproblemen beter en sneller opgelost worden. Met een grondige huidanalyse krijg je een behandel- en productadvies om de huid optimaal te verbeteren.

 

Tarieven

Alpha-H Huidbehandeling à 60 min. v.a. 80,50

* Na de behandeling dien je een productset voor thuis aan te schaffen. Deze set bevat producten die op de behandeling en huid afgestemd zijn voor het meest optimale resultaat.

 

In verband met een volle agenda worden er op dit moment geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen.

Ben jij een vaste klant? >> Klik hier en log in om online een afspraak te maken.