Bloedblaasjes

Wat zijn bloedblaasjes
Bloedblaasjes zijn kleine rode blaasjes. Ze kunnen overal op het lichaam voorkomen. Maar meestal komen ze voor op het decolleté, gezicht, rug en buik. Bloedblaasjes zijn onschuldig, maar veel mensen vinden dit cosmetisch storend.

Oorzaak
Helaas is de oorzaak van het ontstaan van bloedblaasjes onbekend. Ze komen wel vaker voor bij mensen boven de dertig. Ze ontstaan meestal spontaan.

Behandeling
D.m.v. thermocoagulatie behandelen wij het bloedblaasje. Dit wil zeggen: Door de warmte die vrij komt stollen de eiwitten in het blaasje, waardoor het plekje verdwijnt. Het stolsel lost vanzelf op. De volgende dag ontstaat er een korstje op de plek waar het bloedblaasje zat. Dit verdwijnt na een paar dagen vanzelf.

Doet het pijn?
Nee het doet geen pijn. Het is geeft wel een prikkelend gevoel tijdens de behandeling. Er kunnen meerdere blaasje tijdens de behandeling verwijderd worden.

Kan een bloedblaasje ook weer terug komen?
In principe niet, maar als een bloedblaasje groot is kan het zijn dat er een tweede behandeling nodig is.

Nabehandeling
De huid die behandeld is, is gevoelig en daarom is het af te raden om de huid de eerste dagen te gaan scrubben. Verzorg de plek met een aloë vera gel of een gel die u mee krijgt. Maar sla dat stukje met de dagelijkse verzorging (reinigen, crèmes, scrub, masker) even over. Ook is dat stukje huid extra gevoelig voor de zon. Bescherm dit met een hoge factor of plak het even af.

 

Prijzen  
Behandeling tot 15 minuten € 32,50
Inclusief intake
 
Daarna per minuut € 1,50

In verband met een volle agenda worden er geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen.

Ben jij een vaste klant? >> Klik hier en log in om online een afspraak te maken.