Litteken behandeling in leek

Littekens ontstaan na een beschadiging van de huid. Een ongeluk, acne, en skin picking zijn de 3 grootste oorzaken. Afhankelijk van de diepte van de beschadiging herstelt de huid met een nieuwe laag. Wanneer de bovenste huidlaag, de opperhuid, totaal verdwenen is ontstaat er littekenweefsel. Vooral in het gezicht ervaren mensen dit als zeer storend. Of het wekt verdriet op na een heftige gebeurtenis. Om littekens te verzachten kan je ze laten behandelen op verschillende manieren.

 

 

Behandeling van Littekens

Littekens kunnen met zuren en microneedling worden behandeld. Afhankelijk van de diepte en het gewenste resultaat kiezen we de meest geschikte behandeling na een intakegesprek. Daarbij stellen we een behandelplan en productadvies op. Om tot het beste resultaat te komen dien je dit advies op te volgen.

 

PCA Skin Litteken behandeling € 99,-

* Bij de eerste behandeling  dien je een verzorgingsset (€ 34,50) voor thuis aan te schaffen waar je ongeveer 7 dagen mee vooruit kan. Na 7 dagen kom je terug voor het bekijken van je huid en krijg je een product advies.

   
Microneedling behandeling  
Gezichtsbehandeling € 99,50
Gezichts-, hals en decolleté behandeling € 124,50

Boek online jouw behandeling of bel ons op: 06-11624876

 

Heb je nog vragen over littekens? We helpen je graag met het begeleiden naar een mooie huid! Vul dan hier ons contactformulier in of bel ons op 06-1162 4876.