Huidverbeterende massage: Bindweefsel & Pincement in Leek - Groningen - Drenthe - Friesland

 

Een huidverbeterende massage zorgt voor de stimulatie van de diepere huidlagen. De massage werkt op de cellen in de huid die het collageen en elastine produceren. Dit zorgt voor het verhogen van de stevigheid en elasticiteit in de huid. Een echte anti-aging massage waarbij je meteen voelt dat je huid aan het werk gezet is. De huidverbeterende massage wordt ook wel het sporten voor de huid genoemd.

Naast het verstevigen van de huid wordt ook de doorbloeding geactiveerd, het maakt de huid gladder en de algehele huidconditie verbetert. Een bindweefsel massage is een verjongingskuur voor je huid. Na enkele behandelingen ziet jouw gezicht er al frisser en stralender uit.

 


Waarom een huidverbeterende massage?
Een huidverbeterende massage is voor veel huiden geschikt. Dit omdat het veel positieve effecten op de huid heeft zoals het verstevigen, doorbloeden en verbeteren van de stofwisseling. Je huid krijgt een flinke oppepper en de functies worden geactiveerd. En hoe actiever en gezonder de huid is, hoe beter de huid eruit ziet.

In de huidverbeterende massage worden twee soorten technieken gebruikt:

Bindweefsel massage
De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals en decolleté. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan.

Pincementsmassage
Deze massage prikkelt de zenuwuiteinden in de huid en brengt de huid in balans. Het bindweefsel verbetert en de huid herstelt. De massage zelf is een kort prikkelende knijptechniek met verschillende uitvoeringen en intensiteit.

Voor wie is de huidverbeterende massage geschikt?
De massage is geschikt voor mensen met:
- Rimpels
- Lijnen
- Vochtarme en/of droge huid
- Grauwe/Vale huid
- Slecht doorbloedde huid
- Vastzittende/Verkleefde huid
- (Acne) Littekens

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere huidverbeterende massages nodig. Zo merk je na iedere behandeling dat de huid steviger, gladder en soepeler wordt.
 

Voor en Na foto van het resultaat na 6 behandelingen.

* Beide foto's zijn direct na het reinigen van de huid gemaakt en niet geretoucheerd.

 

Prijzen

Huidverbeterende massage i.c.m. gezichtsbehandeling € 30,-

In verband met een volle agenda worden er op dit moment geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen.

Ben jij een vaste klant? >> Klik hier en log in om online een afspraak te maken.