PCA SKIN Gezichtsbehandelingen in Leek - Groningen - Drenthe - Friesland

 

"Peelings verbeteren de conditie van jouw huid”

 

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en gladde huid. Peelings en resurfacings zijn doeltreffend en verbeteren direct de conditie van jouw huid. Wij selecteren uitsluitend merken en behandelingen die uitblinken als het gaat om resultaat! Daarom is nu ook het succesvolle PCA Skin uit de Verenigde Staten bij ons verkrijgbaar. PCA Skin krijgt vooral internationale bekendheid door de aandacht van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. PCA Skin is gebaseerd op diverse zuren en huid identieke werkstoffen, bijzonder aan dit innovatieve merk is de medische achtergrond en de manier waarop onze huidspecialisten tijdens behandelingen met de serums verschillende huidproblemen tegelijk kunnen aanpakken. Iedereen en elke huid is uniek en daarom hebben wij gekozen om PCA Skin op een bijzondere manier te introduceren.

 

 

PCA Skin treatment
De behandelingen van PCA Skin hebben een diepe werking in de huid. Anders dan reguliere behandelingen werken zij in de huid van zowel binnenuit als buitenaf. Om de huid te kunnen verbeteren dient de celdeling van de huid geactiveerd te worden. Dit kan alleen in de levende cel laag. Dit is de binnenste laag van de opperhuid (bovenste laag). Omdat de peeling behandelingen van binnenuit werken, zie je het resultaat na 4 weken. De huid wordt elke week mooier.

 

Tarieven

Huidbehandeling à 60 min. v.a. 104,50

* Na de behandeling dien je een productset voor thuis aan te schaffen. Deze set bevat producten die op de behandeling en huid afgestemd zijn voor het meest optimale resultaat.

 

In verband met een volle agenda worden er op dit moment geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen.

Ben jij een vaste klant? >> Klik hier en log in om online een afspraak te maken.