top of page
Huidadvies op Afstand


Woon jij niet in de buurt en wil jij graag een Huidadvies op maat ontvangen van mij? Dat kan vanaf nu met een Huidadvies op afstand. Daarbij vraag ik je om een aantal duidelijke foto's te maken van je huid en het bijgesloten intake formulier in te vullen. Onderaan de pagina kan je dit aanvragen. Na de aanvraag ontvang je van mij een e-mail met de instructies voor de foto's en het intake formulier. Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw Huidadvies op maat.

Voor een product advies op afstand over de producten in de webshop van Huidstudio Leek? Dan worden geen kosten in rekening gebracht. Wil jij een uitgebreid advies zodat je weet welk huidtype, huidconditie en huidprobleem jij hebt? Vraag dan een huidadvies op afstand aan.

Met het Huidadvies op afstand ontvang je van mij de volgende informatie:

- Je huidconditie

- Je huidtype

- Informatie over de huidproblemen die jouw huid vertoont

- Voedingstips

- Product advies

- Behandel advies voor thuis

 

Kosten uitgebreid Huidadvies op afstand

De prijs voor een huidadvies op maat is € 35,- euro. Mocht je het behandel- en/of productadvies voor thuis willen opvolgen en de producten in mijn webshop aanschaffen dan ontvang je het Huidadvies cadeau bij een besteding vanaf € 50,- euro. Na betaling van het Huidadvies ontvang je per e-mail een factuur met de kortingscode voor het verrekenen van het bedrag van het Huidadvies.

 

Vraag hieronder jouw Huidadvies op afstand aan. Vermeld bij je bericht dat het om een Huidadvies op afstand gaat.

Huidadvies op afstand aanvragen

Bedankt voor de inzending!

Onberispelijke huid
bottom of page