5 voornemens voor een stralende huid in 2015

5 goede voornemens voor jouw huid dit jaar. Zo laat je jouw huid dit jaar stralen!

1). Iedere dag je huid 's ochtends en 's avonds reinigen

Om de huid optimaal te verzorgen dient de huid eerst op een milde wijze worden gereinigd. 'S ochtends en 's avonds. Overdag dragen we make-up en wordt de huid blootgesteld aan afvalstoffen in de lucht. Denk aan uitlaatgassen, stof en vrije radicalen. Gebruik een product dat goed past bij jouw huid. Dit kan een hydrofiele olie, reinigingsmelk/schuim of een facial wash zijn. 'S nachts herstelt de huid, tijdens het herstellen van de huid komt door verbranding afvalstoffen vrij. Deze blijven naast het overtollige talg en zweet op de huid liggen. Daarom moet de huid ook 's ochtends gereinigd worden. Dag- en nachtcrèmes worden na het reinigen veel beter door de huid opgenomen. Daardoor zie je meer resultaat bij het gebruik hiervan.
2). 1-2 x per week een peeling en masker gebruiken

Om de huid een goeie boost te geven gebruik je 1-2 x per week een peeling en masker. De peeling verwijdert de overtollige dode huidcellen die de huid een grauwe waas geven. De huid kleurt weer fris roze en neemt je producten 2x beter op. Een masker kan je huid zuiveren of voeden, afhankelijk wat je nodig hebt. Je huid voelt erna weer zijdezacht aan. Het beste is om je masker meteen na de peeling te gebruiken, voor een optimaal resultaat.
Ga jij voor gemak? Bekijk dan de Pore refining treatment: Een peeling en masker ineen!

3). Gebruik een oogcrème 2x per dag

De huid rondom je ogen is erg dun en kwetsbaar, daarom heb je rondom de ogen een andere verzorging nodig. De ogen hebben de meest gebruikte spier van het lichaam: De oogkringspier. Deze wordt gebruikt bij knipperen, lachen, huilen en dichtknijpen van onze ogen. De porien zijn zeer fijn, waardoor de huid vaak erg droog wordt en lijntjes, vochtwallen en donkere kringen gaat vertonen. Door 2x per dag een oogcrème te gebruiken houdt je de huid soepel en voorkom je droogtelijntjes, vochtwallen en donkere kringen.
4). Een huidverbeterende gezichtsbehandeling

Een mooie huid krijgt niet iedereen cadeau. Door samen te overleggen met jouw huidspecialist krijg je het meest optimale resultaat. Er zijn verschillende huidverbeterende behandelingen met verschillende werkingen en resultaten. Laat je adviseren door de huidspecialist om het door jou gewenste resultaat te bereiken.

5). Drink voldoende water

Het lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit vocht. Het is belangrijk om voldoende water te drinken om dit op peil te houden. Drink 1,5 -2 liter water/thee per dag. Vind je dit lastig? Eet dan wat extra rauwkost. In rauwkost zit ook veel vocht. Het vermindert je trek, waardoor je minder snel gaat snoepen!


Heb jij na het lezen van dit artikel nog vragen? Dan kan je ze hieronder bij opmerkingen plaatsen, ik beantwoord ze graag!