· 

Tamara de Vetter - De goede V

 

Een tijd geleden heb ik kennis mogen maken met Tamara de Vetter. Zij is Orthomoleculair therapeut en gespecialiseerd in rosacea. Voeding is heel belangrijk voor een gezond lichaam en een gezonde huid. Speciaal voor mijn klanten heeft ze een speciale aanbieding.

 

voor Verbetering van Vitaliteit en Veerkracht!


ROSACEA
Heb jij ook na het drinken van rode wijn onderhuidse broei? Jeuken en prikken jouw ogen?  Zit jouw gezicht na een beetje stress al onder de pukkeltjes en puistjes? Kun jij steeds minder eten omdat je op alles lijkt reageren met een rosacea uitbraak? Zorgt deze huidaandoening ervoor dat je liever niet in de spiegel kijk? En wil je het liefst geen mensen onder ogen komen?


Lees dan vooral verder!


Mijn naam is Tamara de Vetter en ik heb een praktijk in orthomoleculaire therapie. Dit houdt in dat ik samen met mijn cliënten kijk naar wat er nodig is om hun lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren. Praktisch betekent dit: weg met slechte gewoontes, anders gaan eten, meer gaan bewegen, spijsvertering optimaliseren en kijken of er tekorten zijn die eventueel met vitaminen, mineralen en / of kruiden opgelost kunnen worden.


De laatste keer dat ik Marisa sprak kregen wij het over haar blogs. Zij vertelde mij dat haar blog over rosacea een van de populairste is. Dat raakte mij meteen. Ik heb namelijk ook rosacea. Als geen ander weet ik hoe wanhopig je dan op zoek bent naar hulp.


Het deed me weer beseffen hoe blij ik ben dat ik het nu onder controle heb. En dat inmiddels al weer drie jaar!


Hoe ik dat gedaan heb? Door: stress te vermijden, te stoppen met roken, mijn voedingspatroon volledig en voorgoed om te gooien, mijn spijsvertering te verbeteren en mijn darmen te herstellen.

 

En dit kunnen jullie ook doen!
Marisa heeft jullie vast al veel verteld over het verzorgen van een huid met rosacea. Zij heeft een prachtig aanbod aan behandelingen en producten voor de buitenkant. Wat ik doe richt zich meer op de binnenkant. Wat dat betreft een perfecte aanvulling op wat Marisa al in gang heeft gezet!


Normaal gesproken richt ik me op mensen met chronische vermoeidheid (CVS/ME). Maar speciaal voor jullie, als klanten van Marisa, doe ik een eenmalige actie. Op basis van mijn eigen ervaring, mijn kennis als orthomoleculair therapeut en op basis van wetenschappelijk onderzoek heb ik een behandeltraject voor rosacea ontwikkeld. Als jij dit traject volgt en mijn adviezen ook echt allemaal toepast,  dan kan ik je beloven dat je de rosacea onder controle krijgt.


Rosacea behandelingstraject
•    Telefonisch kennismakingsgesprek (15 minuten)
•    Intake gesprek (60-90 minuten)
•    4 consulten ( van 60 minuten)
Prijs (inclusief BTW en exclusief suppletie en onderzoeken):  €298,--. Normaal kost dit pakket € 366,- euro. Deze actie is geldig t/m 31 december.

Heb je interesse? Bel mij dan op telefoonnummer 06 1888 0630 of mail naar degoedev@outlook.com.
Wil je meer weten over mij of mijn praktijk kijk dan op www.degoedev.nl.

 

Ik kijk uit naar je komst!

Tamara de Vetter
Orthomoleculair therapeut en eigenaar van de praktijk: De Goede V.