Thoclor Labs - Dé thuisverzorging na intensieve behandelingen zoals laser, ipl, chemische peeling, plasma, microneedling en microdermabrasie

 

I.v.m. het Coronavirus kan het zijn dat jouw bestelling wat langer onderweg is dan je van ons gewend bent. We hopen op jouw begrip hiervoor. Mocht je vragen hebben over de levering van jouw pakket, dan beantwoorden wij ze graag! Neem Contact met ons op en wij beantwoorden je bericht z.s.m.

 

 
De Black Friday sale is online! Vanaf nu kan je jouw favoriete merken aanschaffen met kortingen tot 20%
Deze actie loopt tot en met maandag 30 november en is geldig op alle producten in de webshop van Huidstudio Leek en Huidstraling.nl. Voor de producten in de outlet geldt: Op = Op. Het kan zijn dat enkele producten nabesteld moeten worden. Dan kan jouw bestelling vertraging oplopen. Daar wordt je z.s.m. over geïnformeerd.

Gebruik in de webshop deze kortingscode: BLACKFRIDAYSALE

Heel veel shopplezier!

 

Nieuw bij Huidstudio Leek: Thoclor Labs GF-serie. Een thuisverzorging voor als je een intensieve behandeling hebt ondergaan zoals: Laser, ipl, plasma, microneedling en microdermabrasie. Deze producten bevatten ons eigen immuunmolecul HOCl. Dit molecuul is bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling en draagt bij aan huidverjonging.

 

BIOTECHNOLOGIE

HOCl Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Thoclor Labs heeft ‘s werelds meest geavanceerde ‘’aftercare’’ en ‘’rejuvenation’’ producten ontwikkelt. De GF serie, ontwikkeld door Thoclor Labs en ondersteund door uitgebreid onderzoek, maakt een eind aan de zoektocht naar een jeugdige gezonde huid. Door verjonging te combineren met genezing heeft Thoclor bewezen de best mogelijke huid te geven.

HOCL

Normaliter wordt HOCl in het lichaam aangemaakt en is de stof een onderdeel van het immuunsysteem dat door middel van een enzymatisch proces wordt aangemaakt door de witte bloedlichaampjes. HOCl is verantwoordelijk voor wondgenezing en het bestrijden van infecties. Het speelt een centrale rol in onze immuniteit en algehele gezondheid.

GEPATENTEERDE METHODE

Thoclor Labs heeft de afgelopen 8 jaar de laatste hand gelegd aan het perfectioneren van het proces om het 100% zuivere immuunmolecuul HOCl buiten het menselijk lichaam te maken. De unieke productiemethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van HOCl. Een actief ingrediënt dat niet-toxisch, 100% zuiver en stabiel is.


Bekijk de Thoclor producten hier:

Thoclor GF1
€ 55,00 1
Thoclor GF2
€ 65,00 1

Resultaten Thoclor