Babor Make-up Trend Kleuren Herfst/Winter 2019

De nieuwe make-uptrendkleuren voor de herfst en winter 2019 zijn er!

Beautifully Bold
De nieuwe AGE ID collectie brengt een ode aan sterke vrouwen!

We zien rood! Op lippen, wangen en oogleden. Van zachte roodtinten, via klassieke nuances tot aan matte power painting. De nieuwe herfst-/winterkleuren van BABOR brengen een ode aan sterke vrouwen en bieden u trendkleuren in combinatie met moderne make-up tools, die praktisch en veelzijdig in te zetten zijn! Fresh cheeks in zacht rosé, unieke Signature Lips gecreëerd met de nieuwe Lip Colour Collection, Metallic Eyes en telkens met heel veel rood.

Zo ontstaat er een trendy maar tijdloze look, die de „Roaring 20ies“ voor moderne vrouwen vertaalt. Prachtig beautifully bold!

 


Signature Lips
Het nieuwe Lip Colour palet bevat zes trendy, absoluut draagbare kleuren met drie verschillende finishes. De nuance nude is crèmeachtig. Voor glossy lippen zorgen roze, portwijn en koraal. Stijlvol mat zijn de nuances bes en klassiek rood.

Met het praktische penseel kunnen er uit de zes kleuren eindeloze gemengde tinten, looks en effecten worden gecreëerd. Al door het mengen van twee kleuren kan op deze manier uw eigen signatuurkleur ontstaan. Granaatappelolie zorgt voor het extra aan verzorging.
Create your signature lips!

Inhoud: 4 g | € 34,90

Voor onderweg: de twee transparante Lip Balm Sticks in de nuances 01 coralie en 02 rosalie laten zich ook onderweg heel gemakkelijk aanbrengen. Ze zorgen voor een stijlvolle, metallic finish en een superverzorgd gevoel dankzij sheabutter.


Fresh Cheeks
De nieuwe, crèmeachtige Blush Stick in zacht rosérood met lichte glans geeft uw wangen een frisse look! De trendy rougetint is ook met behulp van de stift heel makkelijk aan te brengen op lippen en ogen en ziet er super uit!

De frisheidskick uit een stick!


Inhoud: 6 g | € 25,50


De Babor Trend Make-up Najaarscollectie: