Great skin from within
BABOR en Biogena vormen het perfecte koppel!

Als precies geformuleerde high performance verzorging hoogwaardige voedingssupplementen ontmoet.

De toestand van onze huid wordt bepaald door invloeden van buitenaf maar heel bijzonder ook van binnenuit het lichaam. Zijn de ontwikkelingen en processen niet in evenwicht – de huid raakt in de war.

Om dit tegen te gaan en de gezondheid van de huid van binnen te versterken, hebben we in samenwerking met de Oostenrijkse voedingssupplementenspecialist BIOGENA nutriceuticals ontwikkeld. Deze houden uw organisme ook in huidige, jachtige tijden gezond en voeden u met alle vitaminen die u mooi maken.

Bovendien zijn alle producten hypoallergeen, vegan en onderworpen aan het zuivere stoffenprincipe – d.w.z. preparaten zijn gegarandeerd zuiver en vrij van kleur-, conserverings- en technische hulpstoffen.

 

Dé essentials voor effectieve huidverzorging van binnen.


Kracht vanuit het centrum

De SYN-BIOTIC PLUS capsules dienen ter ondersteuning en het behoud van gezonde darmen en een gezonde huid. Want darmflora speelt een belangrijke rol in het weerstandsvermogen tegen infectieziekten en voorziet de huidcellen per slot van rekening van belangrijke voedingsstoffen. Bovendien geven de nutriceuticals ons een frisse glow en laten ze de huid stralen. En dit met slechts twee capsules per dag.

SYN-BIOTIC PLUS bevat effectieve plantenextracten zoals kurkuma, zwarte peper en nigellezaden.

Perfect in combinatie met: Hyaluron Cream en Hyaluron Infusion

Inhoud: 60 capsules | € 39,90


Totale schoonheidsformule

De CELL LIFT PLUS capsules met de merkgrondstof Dermial® bevatten een hoge concentratie aan hyaluronzuur en collageen. Hyaluron is een basis voor een vochtrijke huid. In de collageenvezels slaan we het vocht op. Ze zijn de voorwaarde voor een volle en strakke huid.

CELL LIFT PLUS zien we als een totale schoonheidsformule met ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitaminen (C & B6), plantenextracten zoals groene thee-extract, olijfbladextract, granaatappel- en druivenpitextract. Hiermee wordt de collageenvorming ondersteund, wordt er aan het behoud van de normale huidstructuren bijgedragen en wordt er voor een gezond huidbeeld gezorgd.

Perfect in combinatie met: Collagen Booster Cream en Collagen Infusion

Inhoud: 60 capsules | € 59,90


Ontdek ons compleet assortiment nutriceuticals met veel voedingsstoffen voor gebundelde celbescherming, zonbescherming van binnen en meer: