Phitex Clearup - Anti Acne spray voor de nacht

 

I.v.m. het Coronavirus kan het zijn dat jouw bestelling wat langer onderweg is dan je van ons gewend bent. We hopen op jouw begrip hiervoor. Mocht je vragen hebben over de levering van jouw pakket, dan beantwoorden wij ze graag! Neem Contact met ons op en wij beantwoorden je bericht z.s.m.

 

De Black Friday sale is online! Vanaf nu kan je jouw favoriete merken aanschaffen met kortingen tot 20%
Deze actie loopt tot en met maandag 30 november en is geldig op alle producten in de webshop van Huidstudio Leek en Huidstraling.nl. Voor de producten in de outlet geldt: Op = Op. Het kan zijn dat enkele producten nabesteld moeten worden. Dan kan jouw bestelling vertraging oplopen. Daar wordt je z.s.m. over geïnformeerd.

Gebruik in de webshop deze kortingscode: BLACKFRIDAYSALE

Heel veel shopplezier!

 

Acne is één van de meest voorkomende huidproblemen onder jongeren. Deze puistjes en rode vlekken leiden vaak tot een laag zelfbeeld en het kan pestgedrag uitlokken. Het merk Phitex heeft speciaal voor jongeren een spray ontwikkeld die acne vermindert. Dit product is een dermale textielspray. Dit betekent dat de spray op textiel wordt aangebracht waar de huid dagelijks mee in aanraking komt, zoals (onder)kleding en beddengoed. De werkstoffen komen zo in de huid terecht. Eén keer per week sprayen op schoon en droog textiel is al voldoende om acne aan te pakken!


De voordelen van de Clearup spray
Acnebehandelingen zijn vaak tijdrovend en vooral voor jongeren kan het lastig zijn om elke dag diverse verzorgingsproducten aan te brengen. De Phitex® Clearup spray is speciaal ontwikkeld voor mensen die een makkelijke én effectieve oplossing voor acne zoeken, zonder dat ze vastzitten aan een uitgebreide, dagelijkse verzorgingsroutine. Een ander groot verschil is dat de meeste acne producten het probleem van buitenaf aanpakken en geen rekening houden met de weerstand en conditie van de huid. De Clearup spray zorgt er juist voor dat de weerstand van de huid verbetert en dat de huid zélf het huidprobleem aanpakt. De formule bevat namelijk twee werkstoffen die elkaar perfect aanvullen. De huid met acne is kwetsbaar en gevoelig, waardoor bacteriën en schimmels vrij spel krijgen. Zij veroorzaken huidproblemen en verzwakken het natuurlijke afweersysteem, waardoor de huid nog vatbaarder wordt voor schadelijke invloeden. Het huidprobleem blijft zo in stand en kan zelfs verergeren. De werkstoffen pakken enkel de slechte bacteriën en schimmels aan, zodat het afweermechanisme van de huid hersteld wordt. De huid kan zichzelf weer beschermen en acne vermindert zichtbaar binnen slechts 6 weken! We zetten graag nog enkele voordelen op een rij:

- Met de spray kan je zowel het lichaam als het gezicht behandelen
- De spray bevat geen vulstoffen die de huid afsluiten of verstoppen
- Binnen 6 weken is je huid tot 80% verbeterd
- De formule veroorzaakt geen bijwerkingen of irritaties
- De spray kan veilig gebruikt worden als je zwanger bent of zwanger wil worden
- De formule is vrij van parabenen, alcoholen en geur- en kleurstoffen

In de bijsluiter wordt uitgelegd hoe de Clearup spray gebruikt dient te worden.

 

Resultaten Phitex® Clearup

Anderen bekeken ook:

Thoclor GF1
€ 55,00 1
Thoclor GF2
€ 65,00 1