SOS De-Blemish Kit

Wat is SOS De-Blemish Kit?
Deze kit bestaat uit een Anti Blemish crèmeen een Anti Blemish peder. Voor de onzuivere (acne) huid.

Waarvoor SOS De-Blemish Kit?
De producten in deze kit zorgen effectief voor het afnemen van huidonzuiverheden en irritaties. De Anti Blemish crème vermindert huidonzuiverheden en acute puistjes, remt de talgproductie en matteert je huid. De Anti Blemish poeder ondersteunt deAnti Blemish crème door deze twee producten met elkaar te mensen. Het vermindert de huidonzuiverheden gedurende de nacht. Puistjes worden doelgericht bestreden en het herstel van de huid wordt bevorderd.

Waarom SOS De-Blemish Kit?
Het werkstoffen complex in de producten pakt op meerdere niveaus de puistvorming aan. Het verkleint de omvang van de talgklieren en daarmee remt het de talgproductie. Ze minimaliseren de door stress veroorzaakte irritaties van de huid. Zink in dit producte ondersteunt het verminderen van huidonzuiverheden gedurende de nacht. Vitamine C stimuleert het herstel van de huid. Microzilver en kruidnagelolie in de crème helpen de bacteriën die puistjes veroorzaken te bestrijden.

Hoe gebruik ik SOS De-Blemish Kit?
Overdag: Crème `s morgens na de reiniging aanbrengen.
`s Avonds: Crème kan met en zonder toevoeging van het poeder gebruikt worden. Gebruik je het met de poeder? Meng dan 1:2 in de handpalm en breng dit over je hele gezicht aan. Voor het verminderen van puistjes: meng de crème met het poeder (1:1) in de handpalm en breng het plaatselijk op puistjes en onzuiverheden aan.

 

€ 72,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 dagen