WiQo Dermocosmetics

De WiQo Dermocosmetics Home Care range is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster behandeling. Deze cosmetics versterken het effect van de behandeling en ondersteunen de werking voor snellere en mooiere resultaten.


De Dermocosmetic-lijn van WiQo is ontwikkelt door dermatologen, met gezondheid en welzijn als primaire doelstelling. Onderbouwt met geavanceerd wetenschappelijke onderzoek.

Het WiQo Active Skin Program is gericht op 3 kernwoorden: bescherming, preventie en stimulatie.
- Bescherming - tegen schade door UV-straling, weersinvloeden, dehydraterend effect van de lucht en luchtvervuiling.
- Preventie - toevoeging van voedingsstoffen die de natuurlijke hydrolipidische film onderhouden en herstellen.
- Stimulatie - bevordert de regeneratie en reparatie van epidermale cellen, stimuleert de natuurlijke synthese van hyaluronzuur stimuleert en helpt de huid om voedingsstoffen te absorberen. Door de vitaliteit van de stamcellen te versterken blijft de huid zichzelf vernieuwen met behoudt van een jeugdige uitstraling.

Smoothing Face Fluid

Deze face fluid heeft een 3-voudige werking: hydrateert, maakt glad en regenereert de huid dankzij een juiste verhouding en actieve concentratie van glycolzuur en PH-waarde.

Glycolzuur is het kleinste alfa-hydroxyzuur (AHA) dat water in de epidermale cellen behoudt en de huid aanzet tot exfoliatie. De synergie tussen het glycolzuur en de geselecteerde ingrediënten zorgt voor betere tolerantie door alle huidtypen.

De optimale PH-waarde in WiQo Smoothing Fluid bevordert een hydraterende activiteit in de epidermis en verstevigt de huid door een toename van de cel proliferatie. Deze "oefening" activeert de productie van collageen en elastine vezels.

WiQo SMOOTHING FACE FLUID is geschikt voor alle huidtypes en te gebruiken in alle seizoenen, inclusief de zomer.

Nourishing cream - Dry Skin

Herstelt en versterkt de natuurlijke huidbarrière. De hoge kwaliteit en concentratie van shea butter verzacht, voedt en beschermt de huid en helpt haar elasticiteit te verhogen. Actieve ingrediënten in deze crème voorkomen dat het hyaluronzuur in de huid wordt afgebroken.

Het actieve bestanddeel van Echinacea (zonnehoed) heeft een rustgevende en anti-inflammatoire werking.

Vitamine E heeft een sterk antioxidatieve werking, het beschermt de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen.

Vitamine A verbetert huidtint en elasticiteit en stimuleert de productie van collageen.
 
Uitstekend voor droge en zeer droge huid en als nabehandeling bij overige esthetische schoonheidsbehandelingen.


Nourishing cream - Normal skin

Heeft dezelfde eigenschappen en werking als de crème voor de droge huid. Beide crèmes bevatten voedende en hydraterende plantaardige oliën die de huid soepel en gehydrateerd houden en de huid beschermen tegen zonschade. 

Jojoba olie; bevat vitaminen A, F en E en mineralen, waaronder zink, koper en jodium. Heeft een hoog herstellend vermogen en het fungeert als een natuurlijke zonnebrandcrème.

Macadamia-olie: bevat vitaminen A, E en D en linolzuur. Hydrateert en maakt de huid zacht en soepel, verzacht en vervaagt rimpels, littekens, striae en gaat huidirritatie tegen.

Echinacea angustifolia-extract; is een plantederivaat met verstevigende eigenschappen. Het vertraagt de natuurlijke afbraak van hyaluronzuur in de weefsels en versnelt weefselregeneratie.

Elasticizing Anti-Drying Bodycream

Deze body crème combineert de eigenschappen van WiQo SMOOTHING FLUID en de NOURISHING EN MOISTURIZING CREAM.

Herstelt het vochtgehalte waardoor de huid zacht en fluweelachtig aanvoelt. Het verbetert de huidelasticiteit en versterkt de natuurlijke afweer van de huid.


Helpt om de zuurgraad van de huid goed te houden en ondersteunt regeneratie van huidcellen.

De body crème is een complete behandeling voor veel huidproblemen zoals huidveroudering, striae, doffe en droge huid.

 

 

 

 


 

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster
WiQo Dermocosmetic Home Care range is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster behandeling.

De gepatenteerde formule van PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster heeft een volledig andere werking

als een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De doorbraak is de unieke samenstelling door trichloorazijnzuur (TCA)

te combineren met waterstofperoxide (H2O2) op een zeer nauwkeurig PH-niveau. De twee stoffen werken op elkaar in op cellulair niveau en geven de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen.