top of page

Privatelabel van Huidstudio Leek: Huidstraling

1.jpg


De nieuwe huidproducten
van het eigen merk van Huidstudio Leek: "Huidstraling" zijn ontwikkelt voor het verbeteren van de huidconditie en het vertragen van het huidverouderingsproces.

 
De producten zijn van hoge kwaliteit en vallen in de allergenenklasse 0. Dit betekent dat ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huiden zoals eczeem, psoriasis en rosacea.
 
Onze collectie bevat een reiniging, huid serum en conditioner in 1, zonnecrème met SPF30, dagcrème, nachtcrème, 24-uurs crème en een neurodermitiscrème.

 


3-in-1Total Cleanser

De reiniging van Huidstraling is zacht en mild voor de huid en verzorgt de huid tijdens het reinigen. Het verwijdert vuil en overtollig talg zonder de huidbarrière uit balans te brengen. Het werkt verzachtend en voedend dankzij de mix van vetzuren, gemaakt van kokosolie en plantaardige glycerine. Resultaat: Een zijdezachte huid zonder trekkerig gevoel en roodheden.

Binnenkort verkrijgbaar

 

Gezichtscrème
redhead Model


All Day Protection booster

De All Day Protection booster is een serum en conditioner in één. het ondersteunt en herstelt de huidbarrière functie, verzacht en kalmeert de droge en gevoelige huid intensief en herstelt de vochtbalans. Dit innovatieve serum is geformuleerd naar de allerlaatste wetenschap en technologieën. Het voorkomt vroegtijdige huidveroudering, afbraak van collageen (door bijv. glycatie en voorkomt verslapping en rimpelvorming in de huid. Daarnaast pakt het serum hyperpigmentatie (bruine vlekken) en roodheid in de huid aan veroorzaakt door zonschade, met als secundair gevolg: een verzwakte huidbarrière.

Inhoud: 50 ml - Binnenkort verkrijgbaar


Gezichtscrème

De gezichtscrèmes van Huidstraling zijn hoogwaardig van kwaliteit dankzij de pure ingrediënten die huidverbeterend werken. Alle producten zijn vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, conventionele emulgatoren, microplastics, minerale olieproducten, geurstoffen en kleurstoffen. De moisturisers zijn verkrijgbaar als dagcrème, nachtcrème en 24-uurs crème. Daarnaast kan je een gezichtscrème op maat laten maken bij Huidstudio Leek.  

Inhoud 55 ml - Prijs op aanvraag
 

Gezichtscrème aanbrengen
Zonnen


Sun Protection cream SPF30

De Sun Protection cream SPF30 van Huidstraling is een dagcrème met zonnefactor 30 voor het verzorgen en beschermen van de huid tegen verbranding, zonschade en vroegtijdige huidveroudering. Deze anti zonnebrandcrème plakt niet en is vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, conventionele emulgatoren, microplastics, minerale olieproducten, geurstoffen en kleurstoffen.

Inhoud 55 ml - Prijs op aanvraag

bottom of page