top of page

Over Huidspecialist Marisa Dost

Huidspecialist

Sinds 2005 gediplomeerd en gespecialiseerd in huidverbetering, het oplossen van huidproblemen en natuurlijke huidverjonging.

Orthomoleculair therapeut

Sinds 2022 gediplomeerd en gespecialiseerd in het geven van voedings- en supplementadviezen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen in de huidverbetering en algehele gezondheid.

Permanente make-up specialist

Sinds 2012 gediplomeerd en gespecialiseerd in o.a. hairstroke, schaduweffect en 3D techniek voor de wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Dermatologie kwalificatie

Sinds 2015 gecertificeerd in dermatologie. Voor het beoordelen van verschillende afwijkingen in de huid waaronder: Huidproblemen zoals acne & rosacea, huidkanker, goed-/kwaadaardige huid tumoren, plekjes en vlekjes.

Marisa Dost Huidstudio Leek Synergie Skin 2.jpg

Beauty Awards 2016

 

Marisa is in 2016 door de consument én de jury van de Beauty Awards uitgeroepen tot runner up voor de titel: beste schoonheidsinstituut van Nederland.

Producten

 

Marisa werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige merken waaronder: Synergie Skin, PCA Skin, Alpha-H, Babor, Thoclor Labs, Phitex, Lycogel en Oxygenetix.

Ervaring

 

Marisa is sinds 2004 gediplomeerd en werkzaam in het vak. Ze heeft vele tevreden klanten en collega's uit het vak succesvol behandeld.

Permanente wimper make-up
ALPHA-H PRODUCTEN huidstraling.nl huidstudio leek marisa dost huidproducten huidverbeterin
Huidsstudio-.jpg
bottom of page