top of page

Beauty tips voor de feestdagen

Voor de feestdagen wil iedereen er op zijn/haar mooist uitzien. Met deze Beauty tips laat je jezelf van je mooiste kant zien en steel je de show!

1. Drink extra water

Uit een onderzoek is gebleken dat een waterkuur van 3 liter per dag voor 4 weken lang een wonder kan doen voor je lichaam. Je krijgt meer energie, ontgift je hele lichaam (dus ook de huid) en krijgt minder zin om te snoepen. Marisa heeft deze kuur uitgeprobeerd en is enthousiast: ' Ik drink altijd te weinig. Tijdens de eerste paar dagen moest ik ontzettend vaak naar het toilet, bijna elk half uur! Maar na die paar dagen went je lichaam eraan. Ik dronk de hele dag door en kwam altijd precies op 3 liter water uit per dag. Mijn huid zag er meteen na een week gezonder uit en ik snoepte niet, omdat je geen hongergevoel hebt. Je maag is constant gevuld. Na die 4 weken ben je gewend om meer te drinken en krijg je sneller dorst. En dat is goed, dan ga je ook meer drinken! Ook kreeg ik veel meer energie, vooral in deze tijd is dat erg fijn. Niet denken maar doen dus!'


2. Reinig je je huid 2x per dag

Een schone huid ziet er gezonder uit. Je ontdoet de huid van vuil en voorkomt dat de poriën verstopt raken.


3. Gebruik een peeling

Een peeling maakt de huid grondig schoon en glad en soepel. Alles wat je wil voor jou je favoriete make-up aanbrengt!


4. Gebruik een hydraterende crème

De huid kan extra vocht goed gebruiken. Vocht zorgt als een transport middel voor de aan- en afvoer van stoffen in je lichaam. Hoe meer vocht hoe meer voedingsstoffen er in de huid komen en afvalstoffen afgevoerd worden.


5. Kies een foundation die je huid ook meteen verzorgd

Veel foundations sluiten de huid af en verstoppen de poriën. Zorg ervoor dat je een foundation aanschaft die de huid verzorgd en niet in de poriën gaat zitten. Let er op dat er geen minerale oliën in zitten. Deze sluiten de huid af en veroorzaken mee-eters. Bovendien geeft een verzorgende foundation meteen die mooie gezonde glans aan de huid.


6. Gebruik een shimmer

Voor een prachtige glow op jouw gezicht gebruik je een shimmer. Deze breng je aan op het jukbeen en onder de wenkbrauwen. Bijvoorbeeld de skin glow iluminator van Babor.


7. Blush up your life

Gebruik een blush voor meer kleur in je gezicht. Breng deze aan onder het jukbeen. Zo creëer je mooie contouren i.c.m. de shimmer.


8. Camoufleer wallen en donkere kringen

Gebruik een corrigerende stick tegen wallen en donkere kringen. Bijvoorbeeld de skin concealer van Babor. Breng deze in de vorm van een halve maan aan onder de ogen en klop het voorzichtig in de huid. Door een iets lichtere tint te gebruiken dan je foundation haal je de ogen naar voren en maak je ze sprekender.


9. Sprekende ogen

Gebruik een zwart oogpotlood om de contouren van je ogen te accentueren. Zwart kan je subtiel aanbrengen waardoor het niet te hard wordt. Heb jij een lichte haarkleur en lichte ogen? Breng het potlood dan enkel aan in de bovenste wimperrand en maak kleine stipjes in de onderste wimperrand. Heb jij een donkere haarkleur en donkere ogen? Breng het zwarte oogpotlood dan in en boven de bovenste wimperrand aan. Zet ook de onderste wimperrand aan. Gebruik vervolgens een goudkleurige oogschaduw en breng deze aan op je oogleden. Breng een klein beetje van de oogschaduw aan in de binnenste ooghoek. Dit geeft een verfrissend effect. Breng in 3 lagen je mascara aan en kam het goed door tot de wimpers mooi verspreid zijn. Klik hier voor de oogmake-up producten van Babor


10. Lippen om te zoenen

Breng eerst de corrigerende stick die je ook voor je ogen gebruikt aan rondom je lippen. Zo haal je ook je lippen naar voren. Breng eerst een lippotlood aan en volg de vorm van je lippen. Je kan iets smokkelen om de lippen te vervormen of optisch te vergroten/verkleinen. Kleur de lippen helemaal in met het potlood. Dit zorgt ervoor dat je lippenstift/lipgloss beter blijft zitten. Breng met een kwast je lippenstift of potlood aan. De kleur komt mooier op de lippen en het is makkelijker om aan te brengen. Klik hier voor de lipproducten van Babor


11. Vergeet je nagels niet!

Je look is pas echt af als je jouw nagels in de kleur van jouw outfit hebt gelakt. Gebruik eerst een nagellak remover om je nagels goed te ontvetten. Zo blijft de nagellak beter houdbaar. Gebruik een basecoat om te voorkomen dat je nagels verkleuren van de nagellak. Breng 2 lagen nagellak aan en sluit af met een topcoat. De topcoat maakt de nagellak stevig en er zijn topcoats die ervoor zorgen dat je nagellak sneller droogt.

コメント


bottom of page