top of page

Huidverbeterende Massage

 

Een huidverbeterende massage zorgt voor de stimulatie van de diepere huidlagen. De massage werkt op de cellen in de huid die het collageen en elastine produceren. Dit zorgt voor het verhogen van de stevigheid en elasticiteit in de huid. Een echte anti-aging massage waarbij je meteen voelt dat je huid aan het werk gezet is. De huidverbeterende massage wordt ook wel het sporten voor de huid genoemd.

Naast het verstevigen van de huid wordt ook de doorbloeding geactiveerd, het maakt de huid gladder en de algehele huidconditie verbetert. Een bindweefsel massage is een verjongingskuur voor je huid. Na enkele behandelingen ziet jouw gezicht er al frisser en stralender uit.

In verband met een volle agenda worden er geen nieuwe klanten meer aangenomen.

Huidverbeterende massage.png

 

Waarom een huidverbeterende massage?
Een huidverbeterende massage is voor veel huiden geschikt. Dit omdat het veel positieve effecten op de huid heeft zoals het verstevigen, doorbloeden en verbeteren van de stofwisseling. Je huid krijgt een flinke oppepper en de functies worden geactiveerd. En hoe actiever en gezonder de huid is, hoe beter de huid eruit ziet.

In de huidverbeterende massage worden twee soorten technieken gebruikt:

Bindweefsel massage
De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals en decolleté. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan.

Pincementsmassage
Deze massage prikkelt de zenuwuiteinden in de huid en brengt de huid in balans. Het bindweefsel verbetert en de huid herstelt. De massage zelf is een kort prikkelende knijptechniek met verschillende uitvoeringen en intensiteit.

Voor wie is de huidverbeterende massage geschikt?
De massage is geschikt voor mensen met:
- Rimpels
- Lijnen
- Vochtarme en/of droge huid
- Grauwe/Vale huid
- Slecht doorbloedde huid
- Vastzittende/Verkleefde huid
- (Acne) Littekens

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere huidverbeterende massages nodig. Zo merk je na iedere behandeling dat de huid steviger, gladder en soepeler wordt.
 

Voor en Na foto van het resultaat na 6 behandelingen.

MB voor en na BWM Huidstudio Leek 2.png

* Beide foto's zijn direct na het reinigen van de huid gemaakt en niet geretoucheerd.

 

Huidconsult

Tijdens een huidconsult bespreken we de mogelijkheden met de huidverbeterende massage. Met een huidanalyse en een grondig intakegesprek maken wij een behandelplan en productadvies op maat voor een optimaal resultaat. Het consult is kosteloos indien je een behandeling boekt, deze wordt verrekend met de behandeling.

Heb je nog vragen over de huidverbeterende massage? We helpen je graag met het begeleiden naar een gezonde huid! Vul dan hier ons contactformulier in of bel op 06-51903873.

 

In verband met een volle agenda worden er op dit moment geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen. Je kan onze video voor de huidverbeterende massage via deze knop bekijken:
 

 

Ben jij vaste klant bij Huidstudio Leek? Dan kan je via deze knop online een afspraak maken:

bottom of page