Permanente make-up

 

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Huidstudio Leek wel!

 

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer je op vakantie uit de zee of het zwembad komt, als je ‘s morgens uit bed stapt, of door weer en wind loopt. Zelfs als je tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. De permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’, want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat je geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaar je dagelijks veel tijd.

 

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer beweegt, een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat je er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

permanente make-up huidstudio leek acne rosacea eczeem anti rimpel huidverjonging pigmentv

 

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft ben je bij Marisa Dost in goede handen. Als gediplomeerde specialiste is ze opgeleid bij Nouveau Contour, Ecuri, Yevgenia en Academie voor permanente make-up. Toonaangevende bedrijven in de permanente make-up wereld. Zij heeft intensieve trainingen afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen.

 

Betrouwbare apparatuur

Marisa werkt met de Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. Het apparaat is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant een nieuwe steriele naald gebruikt, welke na de behandeling vernietigd wordt. Mede hierdoor kan je ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij jouw permanente make-up specialist volledig veilig is.

 

Belangrijke informatie

  • Je dient na de behandeling het bedrag direct contant of via pin af te rekenen in de salon. 

  • Bij de behandeling voor eyeliner, 24 uur van te voren en na de behandeling geen contactlenzen in, neem een bril mee.

  • Geen (oog) make-up dragen voor de behandeling aan.

  • Bij de behandeling voor lippen, 4 dagen voor en na de behandeling preventief zovirax smeren.

  • Contra-indicaties voor permanente make-up zijn: hemofilie, zeer ernstige diabetes en gordelroos in het gelaat.

  • Er dient een toestemmingsformulier ingevuld te worden.

  • Je ontvangt een nazorgformulier en eventueel crème om de huid na de permanente make-up te verzorgen.

In verband met een volle agenda is er een wachtlijst voor de permanente make-up behandelingen. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 0651903873, per e-mail: info@huidstudioleek.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Ben jij vaste klant bij Huidstudio Leek of ben jij eerder bij ons geweest voor jouw permanente make-up? Dan kan je via deze knop online een afspraak maken:

Permanente make-up behandelaanbod

wenkbrauwen make-up
eyeliner make-up
Permanet Lip Makeup

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn het meest bepalend in het gezicht. Volle wenkbrauwen maken je jonger, geven een sprekende blik en een frisse uitstraling.

Eyeliner

Eyeliners zorgen voor een sprekende oogopslag. Het loopt niet uit en is de perfecte oplossing bij allergieën voor make-up .

Lippen

Naarmate je ouder wordt verdwijnt de kleur uit de lippen en lijken ze dunner. Met een lipliner of opvulling lijken de lippen voller.

Permanente wenkbrauwen make-up in uitvoering

Veelgestelde vragen

Wat is permanente make-up, voor wie is het geschikt en hoelang blijft het in de huid zichtbaar? Deze en veel andere vragen vind je op deze pagina.

Permanente make-uptools

Belangrijke informatie

Lees deze informatie zorgvuldig door voor je aan permanente make-up begint. Goed voorbereid de behandeling ingaan bevordert het herstel.