top of page

Detox jouw huid!

De feestdagen zijn weer voorbij en deze staan centraal voor drank, feestjes en eten. Heel veel eten. Te weinig uren slaap in combinatie met wat ongezonde kerstkransjes kunnen een oorzaak zijn van een doffe, vale en onzuivere huid. Het wordt tijd voor een skin detox! Met deze producten laat je jouw huid herleven en stralen!

Deze reinigende balsem verwarmt de huid tijdens het reinigen. Hierdoor worden de werkstoffen beter opgenomen in de huid en het werkt ontgiftend van binnenuit. Het innovatieve detox complex gaat effectief de milieu invloeden tegen. Een stralende huid en verfijnde poriën zijn het resultaat na consequent gebruik van deze reiniging.


In deze 2-fasen ampullen van Babor zit een hoge concentratie aan vitamine C, bistorta-wortel, duindoornextract en pinksterbloemolie. Deze combinatie verhoogt de beschermingsbarrière van je huid en geeft je huid weer een stralende teint. Het ampul gebruik je 's ochtends en is tevens meteen je dagcrème.


Dit ultieme diep reinigende masker werkt perfect tegen een verstopte en ‘vervuilde’ huid. Het mengsel van fijne mineralen, kaolien en bentoniet (klei), is ideaal voor het oplossen van onzuiverheden, het verfijnen van de poriën en het aanpakken van verstoppingen in de huid. De krachtige anti-oxidante zwarte bessenzaadolie en chlorofyl neutraliseren de schade aan de huid door vrije radicalen en verminderen irritatie. Niacinamide verbetert de hydratatie, versterkt de opperhuid, reguleert de vetten in de huid en stimuleert de afweer van de huid.


Deze crème ontgift de huid en geeft een ware vitamine boost. Binnen no time ziet de huid er stralend en fris uit. Deze crème kan zowel als voor de dag als de nacht gebruikt worden.


NEEM EEN HUIDVERBETERENDE MASSAGE

Om je huid nieuw leven in te blazen kan je kiezen voor een huidverbeterende massage. Deze stevige massage zorgt ervoor dat alle lagen in de huid goed losgemaakt worden en weer goed doorbloed zijn. Dit zorgt voor nieuwe energie dankzij extra zuurstof toevoer in de huid. Neem een kuur van 6 massages en ervaar hoe mooi jouw huid ervan wordt!

Comentarios


bottom of page