top of page
Alpha-H Beauty Sleep Power Peel huidstraling marisa dost huidstudio leek vitamine a peelin


Veelgestelde vragen over Alpha-H skincare

Hoe is Alpha-H ontstaan?
Het productmerk Alpha-H is opgericht door de Australische Michelle Doherty. Zij heeft jarenlang last gehad van acne, die ook na de pubertijd niet verdween. Omdat zij graag voor haarzelf en haar lotgenoten een oplossing wilde vinden creeërde ze haar eigen merk. Alpha-H was geboren. Haar eerste product dat ze heeft ontwikkeld is de Liquid Gold. Een resurfacing/peeling op basis van glycolzuur om vele huidproblemen aan te pakken.

Wat is de filosofie van Alpha-H?
Bij Alpha-H staan kwaliteit, effectiviteit en integriteit bovenaan de lijst. Daarom worden twijfelachtige ingrediënten, synthetische stoffen, parfums of vulstoffen zoveel mogelijk vermeden. De voorkeur gaat uit naar natuurlijke ingrediënten en worden er geen concessies gedaan om de kwaliteit en resultaten van effectiviteit van de huidproducten te waarborgen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Alpha-H?
- Ze gebruiken duurzame verpakkingenwaarbij 30-35 % van de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
- Alle huidproducten zijn dierproefvrij.
- Bijna alle producten zijn vegan. Met uitzondering van huidproducten met ingrediënten zoals collageen, bijenwas en zijde-extract. Zodra er geschikte alternatieven gevonden worden wordt dit aangepast.
- Alle producten vrij van plastic.
- Ze beperken zoveel mogelijk het gebruik van palmolie. Er wordt alleen gewerkt met palmolie dat afkomstig is van duurzame bronnen, zonder het milieu, ecosysteem of gemeenschappen te belasten.
 
Zijn de producten van Alpha-H op dieren getest?
Nee, de producten zijn dierproefvrij. Alpha-H is officieel toegelaten tot het Leaping Bunny Program. Dit is een internationaal erkend programma dat zich inzet tegen dierenleed. De consument kan alle merken die bij dit programma aangesloten zijn gemakkelijk herkennen aan het leaping bunny logo. >>
Klik hier om de logo's waar je op kan letten te bekijken.
 
Wat zijn de bestsellers van Alpha-H?

Liquid Gold
Uiteraard behoort het eerst gemaakte product van Alpha-H: De Liquid Gold tot één van de bestsellers van Alpha-H. Dit huidproduct is breed inzetbaar dankzij de huidvernieuwende eigenschappen. De Liquid Gold van Alpha-H reinigt de huid grondig, verzacht rimpels en droogtelijntjes en worden bruine verkleuringen (hyper)pigmentaties verhelderd.
 
Balancing Cleanser
Deze cleanser is een multifunctionele gezichtsreiniger. Dankzij de alles in één werking is dit product heel geliefd onder onze klanten. De Balancing Cleanser is een reiniger, tonic en oogmake-up remover in één. De cleanser heeft een romige structuur en zorgt voor het kalmeren, hydrateren, verzachten en verzorgen van de huid.
 
Vitamin B Serum
Dit vitamine B serum is een breed inzetbaar serum en verbetert elke huid. Het serum verbetert de beschermingslaag van de huid, maakt de huid zacht en soepel, verbetert de doorbloeding, werkt kalmerend tegen roodheden en remt ontstekingen. Bovendien stimuleert het vitamine B serum de productie van collageen en hyaluronzuur (de huideigen vochtstof). Het helpt de talgproductie in balans te brengen bij de gemengde huid met een vette T-zone en egaliseert bruine vlekken (hyperpigmentatie) in de huid.

Zijn alle Alpha-H producten vegan?
Nee, een aantal huidproducten van Alpha-H zijn niet vegan:
- Alpha H Balancing Moisturiser & Gentle Exfoliant – collageen (vis)
- Alpha H Absolute Lip Perfector (Nude Blush) - bijenwas
- Alpha H Essential Cleansing Balm - bijenwas
- Alpha H Liquid Gold (Rose) - zijde extract
- Alpha H Liquid Gold Firming Eye Cream - zijde extract

Waar kan ik Alpha- H kopen?
Alpha-H kan je bij de huidspecialist kopen en online bestellen bij Huidstraling. Ben jij nog niet bekend met Alpha-H? Dan helpen wij jou graag met een persoonlijk huidadvies door een orthomoleculair huidspecialist. Neem contact met ons op via info@huidstudioleek.nl of bel/whatsapp naar telefoonnummer: 0651903873.
 
Zijn de producten van Alpha-H geschikt voor de gevoelige huid?
Ook voor de gevoelige huid heeft Alpha-H huidproducten. Laat je adviseren voor het beste resultaat door onze orthomoleculair huidspecialist door contact met ons op te nemen. >> Klik op deze link om alle Alpha-H huidverzorging te bekijken voor de gevoelige huid (de producten vind je onderaan de pagina).

Heeft Alpha-H producten om acne te verminderen?
Dankzij de kennis van oprichtster Michelle Doherty, die zelf met acne heeft gekampt, zijn er gespecialiseerde gezichtsproducten voor de huid met acne. >> V
ia deze link kan je alle producten voor de acnehuid bekijken. (de producten vind je onderaan de pagina)

 

bottom of page