PRX-T33 Anti Rimpel behandeling

 

De PRX-T33 no-needle biorevitalization is dé nieuwste behandeltrend, directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling 
Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect!

 

Deze behandeling zorgt voor:

- Intensieve hydratatie
- Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit
- Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
- Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
- Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
- Aanmaak van collageen en elastinevezels

 

UNIEKE FORMULE
PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is anders dan alle andere producten op de markt. De gepatenteerde formule heeft een volledig andere werking als een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De doorbraak is de unieke samenstelling door trichloorazijnzuur (TCA) te combineren met waterstofperoxide (H2O2) op een zeer nauwkeurig PH-niveau. De twee stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

PRX T33 anti rimpel behandeling huidstudio leek marisa dost huidverbetering huidverjonging

Samenstelling en werking
De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur.

De unieke combinatie zet de huid aan tot het regenereren (vernieuwen) en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit. Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren en zorgt voor een voortdurende stimulatie en aanmaak van collageen en elastine vezels.

Naast een exfoliërende en ablatieve werking heeft TCA een belangrijke bio-revitaliserende functie. De TCA 33% stimuleert de papillaire dermis en activeert de fibroblasten. Waterstofperoxide (H2O2) verhoogt de reactie en het effect op de bio-revitaliserende werking van de TCA.

TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. Waterstofperoxide heeft een hoog tropisme (gerichte stimulatie van de groeifactoren) en dringt snel door in de oppervlakkige huidcellen van de epidermis, terwijl de waterstofionen in de TCA de epidermis en de dermis langzamer binnendringen en een dieper niveau bereiken.

 

Kenmerken en Voordelen

- Direct zichtbaar effect
- Geen frosting
- Korte behandeltijd; 15 minuten
- Geschikt voor alle huidtypen
- Instant boost - hydrateert de huid intens, herstelt de natuurlijke glans, een gladde en stevige huid
- Anti-aging - optimaal effect na kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.
- Ondersteuning met WiQo Dermocosmetic Home Care-assortiment als nabehandeling en voor versterkend effect.
- Werkt in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, PRP, draadlift.

 

Veilig en Betrouwbaar
PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is sinds 2012 op de markt en wordt in veel verschillende landen gebruikt door (medische) huidprofessionals. Duizenden behandelingen zijn er uitgevoerd zonder nadelige effecten. Dit onderschijft de veiligheid van PRX-T33. Bovendien is PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster geregistreerd als een medisch hulpmiddel in klasse I, wat betekent dat het product is gericht op preventie, controle en genezing en is onderworpen aan een specifieke reeks regels die de doeltreffendheid en veiligheid ervan waarborgen. De CE Markering geeft aan dat het product voldoet aan de geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte.

 

Behandelkuur
De behandelingen geven het beste resultaat in kuurverband van 4-6 behandelingen. De kuur wordt aangepast op de conditie van de huid en het gewenste resultaat. De behandelingen worden eens in de 2-4 weken gegeven. De tussentijd wordt aangepast op de huidconditie.

 

Resultaten:

 

Huidconsult

Tijdens een huidconsult bespreken we de mogelijkheden met onze huidbehandelingen. Met een huidanalyse en een grondig intakegesprek wordt er een behandelplan en productadvies op maat gemaakt voor een optimaal resultaat. Het consult is kosteloos indien je een behandeling boekt, deze wordt verrekend met de behandeling.

Heb je nog vragen over onze huidverbeterende behandelingen? We helpen je graag met het begeleiden naar een gezonde huid! Vul dan hier ons contactformulier in of bel op 06-51903873.

 

In verband met een volle agenda worden er op dit moment geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen.

Ben jij vaste klant bij Huidstudio Leek? Dan kan je via deze knop online een afspraak maken: