top of page
Huidscan/Huidanalyse

 

Met een huidscan wordt de huid grondig geanalyseerd. Je krijgt een advies voor huidproducten en/of voedingssupplementen om jouw huid optimaal te verbeteren. Deze huidproducten zijn op de conditie van jouw huid aangepast en geven een zichtbare verbetering aan jouw huid.

 

Het apparaat

De MC750 van Courage + Khazaka is een intelligent huidanalyse apparaat dat de verschillende condities in de huid meet om de huidconditie te bepalen. Tijdens deze huidmeting wordt het vochtgehalte, vetgehalte en de elasticiteit gemeten met meetsondes op de huid. Deze analyseren de afgifte van de huid en zijn daarom uiterst accuraat. Met de huidcamera wordt de structuur van de poriën, rimpeldiepte, afschilfering, talgproductie en huidstructuur bekeken. Deze metingen worden opgeslagen en kunnen op elk moment geopend worden om de resultaten van de behandelingen en producten te vergelijken.

 

Met de huidscan worden verschillende aspecten in de huid gemeten. Je ontvangt uitleg over:
- Pigmentatie van de huid
- Zonschade in de huid
- Elasticiteit
- Rimpelvorming
- Huidstructuur
- Rode bloedvaatjes en roodheden in de huid
- Acne en ontstekingen

- Structuur van de poriën
- Huidconditie

 

De huidscan meet meer aspecten dan je met het blote oog kunt zien dankzij de verschillende belichtingen in het camera systeem. Door dieper in de huid te kijken kunnen bepaalde huidproblemen in de toekomst onder controle gehouden en/of voorkomen worden. 

 

De gemeten huidcondities worden in een rapport gezet, met de foto’s van de huid per onderdeel. Er wordt een score gekoppeld aan elk gemeten onderdeel van de huid. Deze laten zien wat de huidconditie is en geven een indicatie hoe de conditie van jouw huid is voor jouw leeftijd en geslacht.

 

Huidadvies op maat

De diagnose van de huidscan vormt de basis voor een doeltreffend behandelplan en productadvies op maat. De huidspecialist geeft advies en bespreekt welke producten bij de huid passen en hoe deze gebruikt dienen te worden.

Huidproducten op maat

Met deze huidscan is het mogelijk om huidproducten op maat te laten maken. Na de huidscan kunnen er 1 of meerdere recepten gemaakt dankzij het geavanceerde analysesysteem voor een dagcrème, nachtcrème en/of een therapeutisch product.
 

Tarief Huidscan: € 49,50*

Je ontvangt een tegoedbon van € 49,50 die je kan gebruiken bij een besteding vanaf € 125,- aan huidproducten in de huidstudio of in de webshop Huidstraling.nl.

 
Belangrijk

- Reinig en verzorg de huid minimaal 12 uur voor de afspraak (Dit zorgt voor een optimale meting).
- Kom zonder make-up op de huid van het gezicht (oog- en lipmake-up mag wel).
- Raak de huid zo min mogelijk aan op de dag van de afspraak.

In verband met een volle agenda worden er geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen. Het is mogelijk om een huidscan te boeken. Met de huidscan krijg je waardevolle informatie en een advies op maat om jouw huid(probleem) te verbeteren. Je krijgt een productadvies en behandelplan voor thuis.

 

Via onderstaande knop kan je een huidscan inplannen:

bottom of page