top of page
Huidscan/Huidanalyse

 

Met een huidscan wordt de huid grondig geanalyseerd. Je krijgt een advies voor huidproducten en/of voedingssupplementen om jouw huid optimaal te verbeteren. Deze producten zijn op de conditie van de huid aangepast en geven een zichtbare verbetering aan jouw huid.

 

De apparatuur

Huidstudio Leek werkt met de apparatuur van Courage + Khazaka. Een gerenommeerd bedrijf dat in Duitsland gevestigd is. Zij maken en ontwikkelen zelf de apparatuur met de welbekende Duitse kundigheid.

Visioface
Een geavanceerd apparaat die foto's van je gezicht maakt om je huid te analyseren. Het helpt bij het vinden van de beste huidverzorging. Er worden foto's van het gezicht vanuit verschillende hoeken gemaakt om te kijken hoe gezond de huid is en welke producten goed voor je zijn. Het is als een speciale camera die kan vertellen welke crèmes of behandelingen het beste voor jou zijn, zodat je een mooie en gezonde huid krijgt.

 

MC750
Een intelligent apparaat dat de verschillende huidcondities meet. Met meetsondes meet het apparaat het vochtgehalte, vetgehalte en elasticiteit, wat nauwkeurige resultaten oplevert. Met een huidcamera worden de poriestructuur, rimpeldiepte, afschilfering, talgproductie en algemene huidstructuur beoordeeld. Deze metingen worden opgeslagen en kunnen op elk moment worden bekeken om behandelingen en productresultaten te evalueren en vergelijken.

 

huidanalyse huidscan huidstudio leek marisa dost huidstraling huidconditie meten acne rosa

Met de huidscan worden verschillende aspecten in de huid gemeten. Je ontvangt uitleg over:
- Pigmentatie van de huid
- Zonschade in de huid
- Elasticiteit
- Rimpelvorming
- Huidstructuur
- Rode bloedvaatjes en roodheden in de huid
- Acne en ontstekingen

- Structuur van de poriën
- Algehele huidconditie

 

De huidscan meet meer aspecten dan je met het blote oog kunt zien dankzij de verschillende belichtingen in het camera systeem. Door dieper in de huid te kijken kunnen bepaalde huidproblemen in de toekomst onder controle gehouden en/of voorkomen worden. 

 

De gemeten huidcondities worden in een rapport gezet, met de foto’s van de huid per onderdeel. Er wordt een score gekoppeld aan elk gemeten onderdeel van de huid. Deze laten zien wat de huidconditie is en geven een indicatie hoe de conditie van jouw huid is voor jouw leeftijd en geslacht.

 

Huidadvies op maat

De diagnose van de huidscan vormt de basis voor een doeltreffend behandelplan en productadvies op maat. De huidspecialist geeft advies en bespreekt welke producten bij de huid passen en hoe deze gebruikt dienen te worden.

Huidproducten op maat

Met deze huidscan is het mogelijk om huidproducten op maat te laten maken. Na de huidscan kunnen er 1 of meerdere recepten gemaakt dankzij het geavanceerde analysesysteem voor een dagcrème, nachtcrème en/of een therapeutisch product.
 

Tarief Huidscan: € 49,50*

Je ontvangt een tegoedbon van € 49,50 die je kan gebruiken bij een besteding vanaf € 150,- aan huidproducten bij Huidstudio Leek en in de webshop Huidstraling.nl.

 
Belangrijk

- Reinig en verzorg de huid minimaal 12 uur voor de afspraak (Dit zorgt voor een optimale meting).
- Kom zonder make-up op de huid van het gezicht (oog- en lipmake-up mag wel).
- Raak de huid zo min mogelijk aan op de dag van de afspraak.

In verband met een volle agenda worden er geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen. Het is wel mogelijk om een huidscan te boeken. Met de huidscan krijg je waardevolle informatie en een advies op maat om jouw huid(probleem) te verbeteren. Je krijgt een productadvies en behandelplan voor thuis.

 

Via onderstaande knop kan je online een huidscan inplannen:

bottom of page