top of page

Huidscan / Huidanalyse

 

In verband met een defect in het huidanalyse apparaat is het niet mogelijk om een huidscan in te plannen. Wel is het mogelijk om een huidconsult in te plannen voor een uitgebreid advies en analyse van de huid.
 

Met een huidscan wordt de huid geanalyseerd. Je krijgt een advies voor huidproducten voor optimale huidverbetering. Deze huidverzorging is op jouw huid aangepast en geeft een prachtige huid.

 

Het apparaat

De Visia Huidscan is een intelligent apparaat dat een volledige huidscan maakt en een bijbehorend behandel- en product advies geeft. Er worden foto's gemaakt met 3 verschillende soorten licht: Led, UV en gepolariseerd licht. Tijdens de huidscan wordt o.a. het vocht, de talgproductie, pigmentatie, zonschade, elasticiteit en huidleeftijd gemeten.

 

Met de huidscan worden verschillende aspecten in de huid gemeten. Je ontvangt uitleg over:
- Pigmentatie van de huid
- UV-schade in de huid
- Elasticiteit
- Rimpelvorming
- Huidstructuur
- Rode bloedvaatjes en roodheden in de huid
- Acné en ontstekingen
- Bacterie groei op de huid

- Structuur van de poriën
- Huidtype

 

De huidscan meet meer aspecten dan je met het blote oog kunt zien dankzij de verschillende belichtingen in het camera systeem. Door dieper in de huid te kijken kunnen bepaalde huidproblemen in de toekomst onder controle gehouden worden. 

 

De gemeten items van de scan worden in een beoordelingsrapport gezet, met de foto’s van de scan per onderdeel. Er wordt een score gekoppeld aan elk gemeten onderdeel van de huid. Deze laten zien wat de huidconditie is en maken een vergelijking met personen van dezelfde leeftijd, hetzelfde huidtype én hetzelfde geslacht.

 

Advies op maat

De diagnose van de huidscan vormt de basis voor een doeltreffend behandelplan en productadvies op maat. De huidspecialist geeft advies en bespreekt welke producten bij de huid passen en hoe deze gebruikt dienen te worden.
 

Prijs voor een uitgebreid huidconsult: € 35,-
Prijs voor een huidanalyse met de Visia Huidscan: € 45,-

 

In verband met een volle agenda worden er geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen. Wil jij een advies voor thuis om jouw huid zelf te verbeteren? Boek dan een Huidscan. Met de Huidscan krijg je waardevolle informatie en een advies op maat om jouw huid(probleem) te verbeteren. Je krijgt een productadvies en behandelplan voor thuis.

 

Via onderstaande knop kan je een huidconsult inplannen:

bottom of page