top of page

Littekens

 

Littekens ontstaan na een beschadiging van de huid. Een ongeluk, acne, en skin picking zijn de 3 grootste oorzaken. Afhankelijk van de diepte van de beschadiging herstelt de huid met een nieuwe laag. Wanneer de bovenste huidlaag, de opperhuid, totaal verdwenen is ontstaat er littekenweefsel. Vooral in het gezicht ervaren mensen dit als zeer storend. Of het wekt verdriet op na een heftige gebeurtenis. Om littekens te verzachten kan je ze laten behandelen op verschillende manieren.

Litteken behandeling huidstudio leek marisa dost huidspecilaist in huidverbetering huidpro

 

Behandeling van littekens

Littekens kunnen met zuren en microneedling worden behandeld. Afhankelijk van de diepte en het gewenste resultaat kiezen we de meest geschikte behandeling na een intakegesprek. Daarbij stellen we een behandelplan en productadvies op. Om tot het beste resultaat te komen dien je dit advies op te volgen.

Huidconsult

Tijdens een huidconsult bespreken we de mogelijkheden voor het behandelen van littekens. Met een huidanalyse en een grondig intakegesprek wordt er een behandelplan en productadvies op maat gemaakt voor een optimaal resultaat. Het consult is kosteloos indien je een behandeling boekt, deze wordt verrekend met de behandeling.

Heb je nog vragen over het behandelen van deze oneffenheden of wil je een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in of bel op 06-51903873.

Ben jij vaste klant bij Huidstudio Leek? Dan kan je via deze knop online een afspraak maken:

bottom of page