top of page

De filosofie van Synergie Skin

 

De kern van Synergie is Terri’s Clean Science® filosofie. In het kort betekent dit dat we de best mogelijk synthetisch geproduceerde ingrediënten combineren met de beste natuurlijk verkregen ingrediënten. Deze synergie van bestanddelen zorgt voor een ethische en effectieve huidverzorging.

terri vinson synergie skin ontwikkelaar laboratorium huidproducten huidstudio leek marisa

 

Daarom biedt Synergie jou de garantie dat alle producten:
- Een zichtbare en positieve verbetering van jouw huid teweeg brengen
- Diep in de huid doordringen (op cel-niveau) voor een optimaal resultaat
- Veilig, gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn

Er zijn al veel ‘natuurlijke’ productlijnen op de markt die mild en verzorgend aanvoelen, maar toch weinig cosmeceutische impact op de huid hebben. Ook natuurlijke ingrediënten kunnen een schadelijke invloed op de huid hebben als ze verkeerd gebruikt worden. Het verschil met Synergie Skin is dat er zeer beheerst gebruik wordt gemaakt van de meest effectieve delen uit de wetenschap en de natuur op basis van klinische gegevens. Het combineren van elkaar versterkende en aanvullende elementen, en tegelijkertijd het weglaten van mogelijk schadelijke bestanddelen is de kern van de filosofie.

Wat Terri uit haar formules weglaat is net zo belangrijk als wat er wel wordt toegevoegd en de gezondheid van uw huid op lange termijn is altijd haar eerste prioriteit. Alle Synergie producten zijn VRIJ van:
- Parabenen
- SLS of andere natriumsulfaten
- Ftalaten
- PEG’s
- Propyleenglycol
- Kunstmatige kleurstoffen
- Kunstmatige geurstoffen
- Talk
- Dimeticon

DIERVRIENDELIJK
Alternatieve manieren van het testen van huidproducten dan het testen op dieren zijn niet alleen ethisch verantwoord, maar leveren ook nauwkeurigere onderzoeksresultaten op. Voor het behalen en behouden van de Australische CCF certificering, heeft Synergie Skin bewezen dat niet alleen elk product, maar zeker ook elk afzonderlijk ingrediënt niet op dieren werd/wordt getest. Deze certificering is een grote trots van Synergie Skin.

 

100% VAN AUSTRALISCHE BODEM
Alle Synergie Skin producten zijn 100% Australisch; ons verticaal geïntegreerde hoofdgebouw bevindt zich in Melbourne. We beschouwen onszelf als een volledig transparant bedrijf; klanten zijn bij ons altijd van harte welkom en mogen alles weten over onze ontwikkelings- en productieprocessen.

 

ALLES ONDER EÉN DAK
Ons bedrijf en de vestiging zijn uniek, vanwege de 100% ‘verticale integratie’. Dit houdt in dat Terri haar producten in het lab in de vestiging formuleert, test, en ontwikkelt. Daarna worden de producten gefabriceerd, verpakt, geëtiketteerd en verzonden vanuit ons geïntegreerde magazijn. Omdat we al onze activiteiten onder eén dak hebben, hebben we de mogelijk om elke productieactiviteit te controleren; van concept tot verzending. Hierdoor kunnen we veel sneller inspelen op nieuwe ontwikkelingen en sneller verbeteringen doorvoeren dan anderen. Op deze manier zijn onze klanten verzekerd van het hoogste kwaliteitsproduct dat Australië te bieden heeft en de wetenschap dat elke bestelling persoonlijk door het Synergie team gemaakt en verpakt is.

 

VROUWELIJKE WETENSCHAPPER
Terri is zowel managing director en cosmetisch chemist met een zeer brede kennis van cosmetische wetenschap en een grote passie om kennis te delen. Haar academische achtergrond in biologische wetenschap zorgt ervoor dat ze met een allesomvattende kennis van de ingrediënten, hun werking en invloed op de huid, haar formules kan samenstellen. Terri is altijd voorloper in de cosmetische industrie en doorlopend op zoek naar de nieuwste actieve, veilige en ethische ingrediënten voor haar formules op basis van de ‘clean science’ filosofie. Alle hoofdingrediënten worden geverifieerd a.d.h.v. klinische gegevens en goede wetenschap, niet a.d.h.v. de laatste trends en hypes.

terri vinson synergie skin ontwikkelaar laboratorium huidproducten huidstudio leek marisa

Terri Vinson - Ontwikkelaar en eigenaar van Synergie Skin

bottom of page