top of page

Dr. Babor Pro huidbehandelingen

 

Wil jij graag meer over Doctor Babor weten en de juiste huidproducten gebruiken?

Bij Huidstudio Leek krijg je een persoonlijk en professioneel advies. Door middel van een uitgebreide huidanalyse met de Visia huidscan ontvang je een behandel- en product advies. Tijdens een uitgebreid intake gesprek worden al jouw wensen besproken en doelgericht gewerkt op het verbeteren van jouw huid(probleem). De behandelingen van Doctor Babor Pro werken probleem oplossend, huidverbeterend en anti-aging.

In verband met een volle agenda worden er geen nieuwe klanten meer aangenomen.

doctor babor pro huidbehandeling huidstudio leek marisa dost huidspecialist noord nederlan

 

Doctor Babor Pro huidbehandeling
De behandelingen van Doctor Babor Pro werken probleemoplossend en huidverbeterend. Door de conditie van de huid te verbeteren krijgt de huid haar stralende teint terug. Deze behandelingen zijn zeer geschikt voor het verbeteren van: roodheden, puistjes, acne, rosacea, pigmentvlekken, rimpels, lijntjes en eczeem.

 

Huidconsult

Tijdens een huidconsult bespreken we de mogelijkheden met onze huidbehandelingen. Met een huidanalyse en een grondig intakegesprek wordt er een behandelplan en productadvies op maat gemaakt voor een optimaal resultaat. Het consult is kosteloos indien je een behandeling boekt, deze wordt verrekend met de behandeling.

Heb je nog vragen over onze huidverbeterende behandelingen? We helpen je graag met het begeleiden naar een gezonde huid! Vul dan hier ons contactformulier in of bel op 06-51903873.

 

In verband met een volle agenda worden er op dit moment geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen.

Ben jij vaste klant bij Huidstudio Leek? Dan kan je via deze knop online een afspraak maken:

bottom of page