Huidscan - Huidanalyse in Leek, Roden, Tolbert in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

 

Sinds kort is er een nieuwe medewerker bij Huidstudio Leek. Haar naam is ANA - Een intelligent apparaat dat een volledige huidscan maakt en een behandel- en product advies geeft. ANA maakt foto's met 3 verschillende soorten licht: Led, UV en gepolariseerd licht. Tijdens de huidscan wordt o.a. het vocht, de talgproductie, pigmentatie, zonschade, elasticiteit en huidleeftijd gemeten.

 

ANA de huidscan meet de volgende aspecten in de huid:
- Vochtgehalte
- Pigmentatie

- Talg balans
- UV- schade in de huid
- Elasticiteit
- Rimpelvorming
- Huidstructuur
- Rode vaatjes en rode gebieden in de huid
- Acné en ontstekingen

- Structuur van de poriën
- Huidtype

ANA meet meer aspecten dan je met het blote oog kunt zien dankzij de verschillende belichtingen in het camera systeem. Door dieper in de huid te kijken kunnen bepaalde huidproblemen in de toekomst voorkomen worden. 

 

De gemeten items van de scan worden in een beoordelingsrapport gezet, met de foto’s van de scan per onderdeel. Er wordt een score gekoppeld aan elk gemeten onderdeel van de huid. Deze laten zien wat de huidconditie is en maken een vergelijking met personen van dezelfde leeftijd, hetzelfde huidtype én hetzelfde geslacht.

 

Advies op maat

 

De diagnose van de huidscan vormt de basis voor een doeltreffend behandelplan en productadvies op maat. De huidspecialist geeft advies en bespreekt welke producten bij de huid passen en hoe deze gebruikt dienen te worden.

Prijs voor een huidanalyse met ANA de Huidscan A-one smart: € 30,-

 

Boek de huidanalyse online of telefonisch op: 06-11624876