Huidscan - Huidanalyse in Leek, Roden, Tolbert in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

 

Met een huidscan wordt de huid geanalyseerd. Je krijgt een advies voor huidproducten voor optimale huidverbetering. Deze huidverzorging is op jouw huid aangepast en geeft een prachtige huid.

 

Het apparaat

De Bomtech Huidscan is een intelligent apparaat dat een volledige huidscan maakt en een bijbehorend behandel- en product advies geeft. Er worden foto's gemaakt met 3 verschillende soorten licht: Led, UV en gepolariseerd licht. Tijdens de huidscan wordt o.a. het vocht, de talgproductie, pigmentatie, zonschade, elasticiteit en huidleeftijd gemeten.

 

 

De huidscan meet de volgende aspecten in de huid:
- Vochtgehalte
- Pigmentatie

- Talg balans
- UV-schade in de huid
- Elasticiteit
- Rimpelvorming
- Huidstructuur
- Rode vaatjes en rode gebieden in de huid
- Acné en ontstekingen

- Structuur van de poriën
- Huidtype

De huidscan meet meer aspecten dan je met het blote oog kunt zien dankzij de verschillende belichtingen in het camera systeem. Door dieper in de huid te kijken kunnen bepaalde huidproblemen in de toekomst voorkomen worden. 

 

De gemeten items van de scan worden in een beoordelingsrapport gezet, met de foto’s van de scan per onderdeel. Er wordt een score gekoppeld aan elk gemeten onderdeel van de huid. Deze laten zien wat de huidconditie is en maken een vergelijking met personen van dezelfde leeftijd, hetzelfde huidtype én hetzelfde geslacht.

 

Advies op maat

De diagnose van de huidscan vormt de basis voor een doeltreffend behandelplan en productadvies op maat. De huidspecialist geeft advies en bespreekt welke producten bij de huid passen en hoe deze gebruikt dienen te worden.

Prijs voor een huidanalyse met ANA de Huidscan A-one smart: € 30,-*

*  Bij een besteding vanaf € 100,- euro krijg je de Huidscan cadeau.