top of page

Synergie Skin huidbehandelingen

 

Synergie Skin is een merk dat in Australië is ontwikkeld door biochemicus Terri Vinson. Haar CLEAN SCIENCE® principe houdt in dat ze producten ontwikkelt die geen overbodige (opvul)stoffen bevatten, diervriendelijk, natuurvriendelijk en zeer effectief zijn. Ze dienen op de plek te komen waar de huid het nodig heeft. >> Lees meer over Terri Vinson en haar CLEAN SCIENCE® principe.

De huidbehandelingen zijn effectief en resultaat gericht. Daarom wordt een behandeling voor de huid op maat gemaakt en een behandelplan opgesteld om de huid optimaal te verbeteren.

In verband met een volle agenda worden er geen nieuwe klanten meer aangenomen.

synergie skin cosmeceutical huidbehandeling huidstudio leek marisa dost huidspecialist noo

 

Huidconsult

Tijdens een huidconsult bespreken we de mogelijkheden met onze huidbehandelingen. Met een huidanalyse en een grondig intakegesprek wordt er een behandelplan en productadvies op maat gemaakt voor een optimaal resultaat. Het consult is kosteloos indien je een behandeling boekt, deze wordt verrekend met de behandeling.

Heb je nog vragen over onze huidverbeterende behandelingen? We helpen je graag met het begeleiden naar een gezonde huid! Vul dan hier ons contactformulier in of bel op 06-51903873.

 

In verband met een volle agenda worden er op dit moment geen nieuwe klanten voor behandelingen aangenomen.

Ben jij vaste klant bij Huidstudio Leek? Dan kan je via deze knop online een afspraak maken:

bottom of page